Herkes Sivok'un peşinde

Kartal'ın dün ilk golüne imzasını koyan Tomas Sivok'un talipleri artıyor. Sezon sonunda Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona erecek olan futbolcuya İtalyan ekibi Napoli'den sonra Anderlecht de talip oldu

Herkes Sivokun peşinde
05 Ocak 2012 Perşembe 08:49 tarihinde eklendi, 1.198 kez okundu.

 

Anderlecht'in başarılı savunma oyuncusu Roland Juhasz'ın sezon sonunda kontratının biteceği ve bu oyuncu yerine Belçika ekibinin şimdiden arayışlara başladığı, bu arayışlar neticesinde de Beşiktaşlı Sivok'un kendileri için ideal bir aday olduğu belirtildi.
 
Sivok ise kalmak istediğini tekrar ederek, ocak ayı içerisinde Beşiktaş Yönetimi ile görüşeceğini dile getirdi. Sözleşme yenileme konusunda acele etmeyen siyah-beyazlılar ise Bobo örneğinde olduğu gibi bütçe dışına çıkmayacak. İbrahim Toraman, Ersan ve Egemen gibi kaliteli stoperlere sahip olan Kartal, Sivok kalırsa sevinecek, fazla para isterse ısrar etmeyecek.
 
Eskişehir karşılaşmasından önce Carvalhal'in, kafa vuruşlarını yere yapılmasını öğütlediğini söyleyen Sivok, "Attığım golün dışında birkaç şans daha geldi. Birini değerlendirebildim. 2’sini daha atsam 3 golüm olacaktı. Ancak takımın hakkını yememek lazım. İyi oynuyoruz ve mücadele ediyoruz. Fernandes’e özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milliyet