"Herkesin takıma yararı var"

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, takımdaki havanın üst düzeyde olduğunu belirterek, her oyuncunun takıma faydalı olduğunu söyledi.

Herkesin takıma yararı var
19 Kasım 2013 Salı 18:25 tarihinde eklendi.

Takımla birlikte çalışmalara başladığını ifade eden Alper, Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş maçlarının önemine de dikkat çekti.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Alper Potuk, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak daha sonradan yakaladıkları seri galibiyetlerle takımın form yakaladığını ifade ederek, "Lige istediğimiz gibi başlayamadık.

Şampiyonlar Ligi’nde kötü bir sonuç aldıktan sonra Torku Konyaspor deplasmanından bize yakışmayan bir sonuçla döndük. Ondan sonra yavaş yavaş, istediğimiz gibi futbol oynayamasak da elde ettiğimiz galibiyetlerle birlikte özgüvenimiz üst seviyeye çıktı. Arkasından da seri galibiyetler geldi. Takımın kalitesini de kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Çok iyi kadromuz var. Çok mutlu bir ortam var. İnşallah bu bozulmadan sezon sonuna kadar böyle devam eder." diye konuştu.

"GALATASARAY MAÇINDA OYNAYAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Sarı kart cezalısı olduğu için Galatasaray maçında oynayamamış olmasına çok üzüldüğünü dile getiren Alper, "Galatasaray maçında oynayamadığım için çok üzüldüm. Şansızlık yaşadım ama tribünde maç sonunda çok sevindik. Hep beraber mutlu olduk. Çok iyi hazırlanmıştık. Bizim için çok önemli bir maçtı. Çok da iyi geçti. O yüzden de çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

"MEDİCAL PARK ANTALYASPOR MAÇINA KADAR BİR ŞEYİM KALMAZ"

Sağlık durumuyla ilgili de konuşan Alper Potuk, "Galatasaray maçı hazırlık çalışmalarında bir sakatlığım olmuştu. O yüzden milli takıma gidemedim. Burada tedavim devam etti. Cumartesi günü de takımdan ayrı koşular yaptım; son kontroller gerçekleşti. İnşallah Antalyaspor maçına kadar bir şeyim kalmaz." temennisinde bulundu.

"BU 2 MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Önlerindeki Medical Park ve Beşiktaş maçlarının önemine değinen Alper, "Artık çok kritik maçlara geldik. Pazar günü Medical Park Antalyaspor ardından Beşiktaş maçı var. Bu iki karşılaşmayı da kazasız geçersek; çok büyük bir adım atmış olacağız. Çok iyi yerlere geleceğiz. Bu 2 maç bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

"ANTRENMANLAR KIRAN KIRANA GEÇİYOR"

Alper, takımdaki rekabetle ilgili de şöyle konuştu: "Geçenlerde arkadaşlarım antrenmana gelerek, çalışmayı takip ettiler. Dediler ki, ‘siz nasıl sakatlanmıyorsunuz?’ Çalışmalar kıran kırana geçiyor. Takımda forma savaşı var. Çok iyi durumdayız. Herkes oynamak istiyor. Bu antrenmanların yararını da maçlarda görüyoruz. Oynayan olsun oynamayan olsun; oyuna sonradan giren olsun; herkesin takıma yararı var. Gayet mutluyuz."

"TARAFTAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahseden Alper, sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe taraftarı takıma destek konusunda olsun, yarattıkları atmosfer açısından olsun; ellerinden geleni yapıyorlar. Şu anda çok iyi gidiyoruz. Her şey yolunda. Bazen işler yolunda gitmeyebilir de o dönemlerde de takımlarına destek çıkmalarını istiyorum."


CİHAN