Hido Türkiye'ye dönüyor!

Takımın başına efsane antrenör Sasa Obradoviç'i getiren Fenerbahçe Ülker önümüzdeki sezon Final Four yapacak kadro için kolları sıvadı.

Hido Türkiyeye dönüyor!
10 Temmuz 2013 Çarşamba 17:53 tarihinde eklendi.
Lig Tv'nin haberine göre, sarı lacivertliler Sırp yıldız Nemanja Bjelica transferinde önemli aşama kaydederken, Orlando Magic ile yollarını ayıran Hidayet için de nabız yokluyor.
 
YA BARCELONA YA FENERBAHÇE ÜLKER
 
Fenerbahçe Ülker'in gündeminde olan Sırp oyuncu Nemanja Bjelica ülkesinin basınına konuştu. Sırp gazetesi Novostiye açıklamalarda bulunan Bjelica, Fenerbahçe Ülker'in yani Obradoviç'in takımının teklifinin kendisinine gurur verdiğini söyledi.
 
Sezon içersinde Barcelona'nın ilgisinin olduğunu belirten Sırp oyuncu bu iki seçenekten birini değerlendireceğini ve kararını vereceğini belirtti Nemanja Bjelica takımı Laboral Kutxa Vitoria ile sözleşmesi bulunuyor.
 
HİDO DA DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA
 
1999-2000 sezonunda Sacremanto Kings ile başlayan NBA macerasında Orlando formasıyla pek çok başarıya imza atan Hidayet Türkoğlu 13 sezon geçirdiği NBA serüvenini bitiriyor. Milli yıldızın kariyerinin son dönemini Beko Basketbol Ligi'nde geçirmesi bekleniyor. Hidayet Türkoğlunun yuvam dediği Anadolu Efes veya taraftarı olduğu Fenerbahçe Ülker'den birini tercih etmesi bekleniyor.