Hull City ve Manchester United Maçı

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Manchester United Hull City ile olan karşılaşmasını uzatmalarda yakaladığı galibiyetle sonlandırdı.

Hull City ve Manchester United Maçı
28 Ağustos 2016 Pazar 21:25 tarihinde eklendi.

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Manchester United Hull City ile olan karşılaşmasını uzatmalarda yakaladığı galibiyetle sonlandırdı.
 

Marcus Rashford'un 92. dakikada attığı gol ile maçı 1-0 tamamlayan Manchester United Premier Lig'deki namağlup serisini sürdürdü.
 

Premier Lig'in 3. haftasında şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olan Manchester United'ı Hull City ağırladı.
 

Yoğun yağmur altında oynanan oyunda Manchester United takımına uzun süre gol sevinci yaşatamadı. Spor camiasında kırmızı şeytanlar olarak bilinen Manchester United; kadrosunda yer alan Rooney, Ibrahimovic, Mata ve Pogba 'ya rağmen golü bulamadılar. Ancak Marcus Rashford'un 92. dakikada getirdiği gol ile bu durum değişti.
 

Maç skorları, maç detayları ve transfer haberleri için Spor90 'ı takip edin.
 

Manchester United Son Dakika Galibiyeti
 

Paul Pogbe ve Zlatan İbrahimovic'in de ilk 11 kadrosunda olduğu mücadelede Manchester United, ilk yarım saatlik dilimin ardından baskısını arttırabildi. Ancak üst üste yakalanan fırsatlara rağmen gol sesi çıkmadı. Takım son dakikalarda Rashford'un attığı gol ile galibiyete kavuştu.
 

Manchester United Lig'de 3'te 3 İlerliyor
 

Rooney'in sol kanattan içeri doğru çevirdiği topla, kale önünde ağlara gönderen genç yıldız Marcus Rashford takımına gol sevincini yaşattı. Bu gol ile gelen galibiyet Manchester United'a Premier Lig'de 3'te 3 şampiyonluk kazandırdı.
 

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü sürdürdüğü Manchester United; Hull City'nin üstlendiği deplasmanda takımına uzatmalarda gol getirmeyi başardı.
 

90 dakika boyunca birçok fırsatı değerlendiremeyen kırmızı şeytanlar, galibiyeti nihayetinde 92. dakikada Marcus Rashford ile kazandı.
 

Manchester United'a 9 Puan
 

Manchester United Hull City deplasmanlığında uzatmalarda yakaladığı galibiyetle birlikte hanesine 9 puan yazdırdı.
 

Spor90'da Hull City - Manchester United maç izle .
 

Manchester United Fenerbahçe'yi Konuk Edecek
 

UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda yer alan Manchester United, 20 Ekim'de oynanacak gruplarda
Fenerbahçe'yi ağırlaması bekleniyor.
 

Spor90'da dilediğinizin maç detayları, maç sonuçları ve skorlarına ulaşabilirsiniz.


Manchester United gelecek haftalarda Manchester City 'yi ağırlayacak. Sezondaki ilk mağlubiyetini alan Mike Phelan teknik direktörlüğündeki Hull City ise 4. haftada Burnley'e misafir olacak.
 

Canlı Maçlarda Spor90 Yanınızda
 

Spor90'da tüm liglerin maçlarına ulaşabilirsiniz. Canlı maçlar, skorlar, transfer bilgileri, takımlara ait güncel haberler için Spor90 devamlı güncel kalmaya devam ediyor.