"Husumeti bitireceğiz"

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Beşiktaş ile Bursaspor kulübü arasındaki husumetin bitmesi için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte çalışma başlatacaklarını söyledi.

Husumeti bitireceğiz
13 Eylül 2013 Cuma 18:18 tarihinde eklendi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, ligin 4. haftasında Bursa'da oynanacak zorlu Beşiktaş maçı öncesi Özlüce Tesisleri'ne gelerek futbolculara başarı diledi.

Teknik direktör Christoph Daum ve futbolcularla görüşerek oyunculara baklava ikram eden Vali Karaloğlu, Bursa olarak Pazar günkü maçta başarı beklediklerini dile getirdi.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ise Vali Karaloğlu'na, üzerinde ismi yazılı Bursaspor forması hediye ederek plaket takdim etti. Başkan Körüstan, zorlu maç öncesi ziyaret gerçekleştirip başarı dileyen Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür etti.

Körüstan, Beşiktaş maçının kendileri ve taraftarlar için çok önemli olduğunu belirterek, "İnşallah güzel gelişmeler olacak. Bu aradaki husumetin bitmesi için biz başkanlar olarak Fikret Beyle bir çalışma başlatacağız. Her iki kulüp içinde bunun gerçekleşeceğine inanıyoruz." dedi.

KARALOĞLU: KULÜP BAŞKANI, VALİ İSTİYOR DİYE BU ÇÖZÜLMEZ

Vali Münir Karaloğlu ise futbolun dostluk içinde oynanması gereken bir oyun olduğunu hatırlatarak, "Spor kardeşliğin tarafındadır. Geçmişte olaylar yaşanmıştır doğrudur. Ama biz bunu kıyamete kadar taşıyamayız." ifadelerini kullandı.

Vali Karaloğlu, Bursaspor ile Beşiktaş arasında yaşanan bu gerilimin kendilerini de şehri de yorduğunu belirterek, "Bunu suhuletle, öncelikle taraftarları sakinleştirerek, ikna ederek çözebiliriz. Bizim istememizle bu olay çözülmez. Kulüp başkanı istiyor diye çözülmez, vali istiyor diye de çözülmez.

Ama anlayışla, taraftarın anlayışıyla bu işi çözebiliriz. Hiçbir kavga hiçbir anlaşmazlık kıyamete kadar sürmemiş. Bu da bitecektir. Erken bitmesi hem Bursaspor'un hem Bursa şehrinin menfaatine." diye konuştu.


CİHAN