İbrahim Yazıcı'ya ziyaretçi akını

Bursaspor takımı antrenman sonrası Başkan İbrahim Yazıcı'nın tedavi gördüğü hastaneye gelerek ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunup, başkanın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

İbrahim Yazıcıya ziyaretçi akını
06 Mayıs 2013 Pazartesi 21:40 tarihinde eklendi.

 

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Yeşil beyazlı futbolcular akşam saatlerinde antrenman sonrası hastaneye geldi.

Yazıcı'nın ailesiyle görüşen futbolcular ve teknik heyet, geçmiş olsun dileklerini iletip başkanın sağlık durumu hakkında bilgi edindikten sonra hastaneden ayrıldı. Takım kaptanı Ömer Erdoğan basın mensuplarına şunları söyledi: 
 
"Başkanımızı takımla birlikte ziyarete geldik. Dün de gelen arkadaşlarımız olmuştu. Eminim başkanımız bu halindeyken bile bu manevi duyguyu hissediyordur. Ailesine de moral vermek istedik. Gerçekten zor anlar, günler geçiyor.

Burada birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik. Dualarımız başkanımızla. Allah en yakın zamanda şifasını verir ve aramıza döner. Gerçekten şu an çok üzgünüz. Kafamız yerinde değil. Biran önce başkanımız eski sağlığına dönmesini istiyoruz." 

DHA