"İkinci gol oyunun akışını değiştirdi"

Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş'ı 4-1 yenen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maçta ikinci golü bulmalarının oyunun akışını değiştirdiğini söyledi.

İkinci gol oyunun akışını değiştirdi
21 Nisan 2013 Pazar 00:09 tarihinde eklendi, 1.673 kez okundu.

 

Galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayan Hamzaoğlu, böyle farklı bir galibiyeti beklemediğini kaydetti.
 
Maçtan sonra katıldığı basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, golü erken bulduklarını ve geri çekildiklerini ancak sonrasında Beşiktaş'ın gol attığını söyledi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını belirten Hamzaoğlu, "İstediğimiz şekilde geçen bir maç oldu. Futbolcularımı kutluyorum. Beşiktaş'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.
 
İyi futbol oynamalarının bir anda gerçekleşmediğini değinen Hamzaoğlu, “Taşların yerine oturması için zamana ihtiyacımız vardı. Bu futbol, geçen seneden gelen bir ürün. Futbolcularımız oynadığı oyundan, mücadele etmekten keyif alıyor ve en önemlisi inanıyor.

Sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu, futbolcularımın başarısıdır. Bugün Türkiye'nin her yerinden telefon alıyorsak, bizi konuşuyorlarsa, doğru şeyler yapıyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz. İnşallah ligi, aynı ligde gelecek sene devam edebileceğimiz bir konumda bitiririz.” dedi.
 
Galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, “Dört golümüz de çok güzel oldu. Farklı bir skorla kazanmamız bizim için çok önemli. Ancak bu, sadece bir galibiyet. Önümüzde üç maç daha var, ciddiyetimizi korumamız lazım.” diye konuştu.
 
Akhisar Belediyesporlu Ahmet Cebe ise çok iyi oynadıklarını, 3 puan kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve herkesi yenebileceklerini söyledi.
 
Akhisarsporlu defans oyuncusu Sonko da futbolda hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterdiklerini söyledi. Sonko, aldıkları galibiyetin kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

CİHAN