İnönü yıkılırken para basacak!

Beşiktaş'ın, İnönü'yü yıkarken yapacağı organizasyonun detayları ortaya çıkıyor. Yeni stat yapılırken bir yandan yaz konserleri düzenlenecek. Kartal 2-3 milyon dolar kazanacak.

İnönü yıkılırken para basacak!
15 Ocak 2013 Salı 09:28 tarihinde eklendi, 1.090 kez okundu.

 

Beşiktaş'ın Doğuş IMC firmasıyla birlikte hayata geçirmeyi planladığı "İnönü'ye Veda Konserleri"nin detaylarına ortaya çıktı.
 
Siyah beyazlı yönetim mayıs ayında bir taşla çift kuş vurmayı planlıyor. Ekonomik sıkıntıları aşmak için FEDA sezonu başlatan yönetim mayıs ayında yıkmayı planladığı İnönü Stadı'nı dünya starlarının eşliğinde tarihe gömecek. Beşiktaş Kulübü bir taraftan İnönü'yü kademeli olarak yıkacak diğer taraftan da IMC firmasının İnönü'deki organizasyonlarıyla 2-3 milyon dolarlık gelir getirecek konserler düzenleyecek.
 
1- Beşiktaş yönetimi ligin bitimiyle mayıs sonunda stada kazmayı vuracak. Ancak yıkıma bütün tribünlerden değil yeni açık tribününden başlanacak. Yeni açık tarafın 17-27 metre arasına çekileceği için yıkım sırasında stadın geri kalan kısmı kullanılabilecek. Yıkılan taraf özel perdelerle kapatılacak, önüne sahne kurulacak.

2- Yıkım ve alt yapı çalışmaları süresince yeni açık tribünü özel bir teknikle kapatılacak. 10'un üzerinde dünya yıldızı İnönü'de sahne alacak.

3- Toplam 2.5 ay sürmesi beklenen organizasyonla yeni stat sonrası için de "Konserlerin Merkezi İnönü" algısı güçlendirilecek. İki milyon doların üzerinde olması beklenen gelir yeni sezon öncesi takımın güçlendirilmesi için kullanılacak.

4- İnönü'de sahne alacak dünya yıldızlarına Beşiktaş forması ve Feda tişörtleri hediye edilecek, sahnede giymeleri istenecek. Bu proje hayata geçerse Kartal, bir taşla birçok kuş avlayacak.

Sabah