"İşsiz kalacaksın"

Ertem Şener bir internet sitesinde bugün yazdığı bir yazı yüzünden Fenerbahçeli taraftar grubuna ait twitter hesabı üzerinden yazılı olarak tartışma yaşadı.

İşsiz kalacaksın
28 Kasım 2012 Çarşamba 17:33 tarihinde eklendi.

 

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol ve Beyaz Futbol programlarında moderatörlük yapan Ertem Şener, bugün yazdığı 'İSTİFA EDİN' başlıklı yazısından sonra 12 Numara adlı taraftar grubuna ait hesap ile twitter üzerinden tartıştılar. Daha sonra bu tartışmaya Fenerbahçeli eski yönetici Murat Özaydınlı'da katıldı.
 
Şener yapılan eleştirilere twitter hesabından şyle cevap verdi, ""Pazartesi günü bana yayında aziz yıldırım'ın uşağımısın pis fenerli diyenler ve bugün beni aziz yıldırım düşmanı ilan edenler. Sevgili dostlar benim yazımın içeriğinde çok yıpratıldı iki başkan da manasını bi anlasanız! Benim için iki başkanın da sağlığı önemli. Ama benim anlatmak istediğimi çoğunluk anladı ama yine anlamayan kardeşlerim ısrarla anlamak istemiyor. Tabii ki istifa demek ben değil, kimsenin haddine değil... Saygı ile selamlıyorum herkesi" dedi.
 
MURAT ÖZAYDINLI'NIN TEPKİSİ!
 
Sarı-lacivertli ekibin eski yöenticisi Murat Özaydınlı Ertem Şener' tepki göstererek, "Siz hangiyetki ve hangi güç ile böyle bir yazı yazabilirsiniz, göreviniz gereği böyle bir yetkiniz yok ve olamaz. Bu konularda tek yetkili Fenerbahçe Camiası ve kongresidir. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma huyu vardır" derken diğer takipçilerine de "Fenerbahçe ve sayın Aziz Yıldırım olmasa herkes işsiz kalacak farkında mısınız?" şeklinde bir mesaj gönderdi."
 
Ertem Şener ise son olarak 12 Numaralı taraftar grubuna ait yoruma cevap olarak "yapma 12! beni tanıyorsun, lütfen sen yapma....sevgi ve saygılarıma. kimsenin haddi değil ne aziz başkana ve sadri başkana tşk" diyerek konuyu kapattı.