İşte Rooney'de son durum

Manchester United'ın başarılı forveti Wayne Rooney, sakatlığından beklenenden önce kurtuldu ve planlanandan daha önce çalışmalara başladı.

İşte Rooneyde son durum
14 Eylül 2012 Cuma 12:39 tarihinde eklendi.

Goal.com İngiltere'nin edindiği bilgiye göre Rooney, 25 Ağustos'ta sakatlandığı Fulham maçından bu yana ilk kez açık havada antrenman yaptı. Bacağındaki yarık nedeniyle daha önce sadece salonda çalışabilen Rooney, fizyoterapist eşliğinde koşu, top sürme ve istasyon çalışmaları yaptı.


Bacağındaki 11 dikiş nedeniyle ilk 11'de sahaya çıkması olası görünmeyen Rooney'nin Galatasaray karşısında kulübede oturması bekleniyor. Sir Alex Ferguson'un Rooney'ye Liverpool'la oynanacak Premier Lig maçında ilk 11'de şans vermesi olası.
 
Rooney de sakatlığı hakkında yaptığı açıklamada "Tamamen iyileşmeden sahalara dönmek istemiyorum. Çünkü yaranın yeniden açılma riski var. Böyle bir durumda dört hafta daha kaybedebilirim. Aceleci olmamam lazım. Her şey doktora bağlı. O, oynayabilirsin derse oynarım." ifadelerini kullandı.
 
Kırmızı Şeytanlar, bu çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlarında Türk temsilcisi Galatasaray'ı konuk edecekler.

goal.com