İşte yeni Alex!

Alex’in gidişinin ardından bir süre toparlanan ancak kritik maçlarda yokluğu hissedilen 10 numara pozisyonuna son aday Benat Etxebarria

İşte yeni Alex!
02 Ocak 2013 Çarşamba 12:44 tarihinde eklendi.

 

Belhanda ve Batalla transferlerinde umduğunu bulamayan Kanarya’nın gözünü kariyerin Real Betis’te sürdüren Benat’a çevirdiği belirtildi.

İddia da İspanyollar’a ait. Estadio Deportivo Gazetesi’nin haberine göre F.Bahçe, Benat’la yakından ilgileniyor. Ancak sarı-lacivertlilerin bu transferinoktalayabilmesi için kasalarından 10 milyon euroya yakın para çıkarması gerek.
 
LONDRALILAR DA TAKİPTE
 
Kulübüyle 2014’e kadar sözleşmesi bulunan Benat orta sahanın merkezinde ve iki forvetin arkasında oynayabiliyor. Her iki ayağını da raket gibi kullanan Benat’ın tek eksiği Süper Lig için yeterince mücadeleci değil. Estadio Deportivo Gazetesi, Benat ile Londra kulüpleri Tottenham ve Arsenal’in haricinde Liverpool, Wolfsburg ve Spartak Moskova’nın da ilgilendiğini yazdı. Benat bu sezon Betis formasıyla çıktığı 15 lig maçında 4 kez rakip ağları sarsarken, 5 de asist yaptı. Fenerbahçe yönetimi İspanyol oyuncu için dev rakiplerle yarışıyor.