"İyi bir maç olacak"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda yarın Bursa'da Vojvodina ile oynanacak rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

İyi bir maç olacak
07 Ağustos 2013 Çarşamba 19:05 tarihinde eklendi.
 
"İlk 90 dakikayı bitirdik" diyen Karaman, "İkinci kısmına kendi saha ve taraftarımız önünde yarın akşam başlayacağız. Amacımız kendi evimizde oynayacağımız ve yeni transferler, stadımızdaki ilk maçımızda bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza futbol ve sonuç olarak Bayram hediyesi vermek istiyoruz. Hayırlısıyla hepsini yapar bayrama da mutlu bir şekilde gireriz" diye konuştu. 
 
Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren Karaman, " Belluschi maç saatine kadar netleşir. Ozan forma giyemeyecek. Basser'in cezası bitti. Fazla da eksiğimiz yok" şeklinde konuştu. 
 
Daha üst seviyede, skoru yakalayan, gelişmekte olan takımı görmek istediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Oynadığımız ilk maçtan bu zamana kadar oyuncularımız bunun sinyalini verdi. Taraftarımızın desteğiyle iyi bir maç çıkaracağız" dedi. 
 
ŞENER: TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ 
 
Bursaspor'un yetenekli kanat oyuncusu Şener ise yarınki maçla ilgili şunları söyledi: 
 
"Bir hafta önce ilk maçımızı oynadık. Turu geçecek skoru belki alamadık ama deplasmanda 2 gol attık. İnşallah iyi bir şekilde sonuçlandırıp turu geçeceğimize inanıyoruz."

DHA