"İyi bir oyun sergileyemedik"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, rakiplerinin 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını kaydetti

İyi bir oyun sergileyemedik
11 Mayıs 2013 Cumartesi 23:05 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medical Park kendi sahasında konuk ettiği Ordusspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Orduspor karşısında zor da olsa kazanmanın güzel olduğunu ifade etti. Orduspor'un küme düşmüş olsa da bu tür müsabakaların zorluğuna değinen Özdilek, "Rakip 10 kişi kalmasına rağmen istediğimizi oyunu sergileyemedik. Ordu'yu tebrik ediyorum iyi oyun çıkardılar. Bugün kazanmak çok güzeldi sıralama adına. Önümüzdeki maçı da kazanıp 50 puanla bitirmek istiyoruz. Ciddiyetimizi mücadelemizi son dakikaya kadar koruyacağız. Bugün genel hatlarıyla performansımız iyi değildi." diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımın başarılı oyuncusu Tita, Orduspor'a saygı duyduğunu söyledi. Orduspor'a PTT 1. Lig'de başarılar dileyen Tita, "Küme düşmüş takıma karşı iyi oynayamadık. Netice de 3 puan aldık ama daha iyi bir oyunla bu puanı alabilirdik. Kolay bir maç düşüncesiyle çıktığımız için zorlandık." dedi.

Ömer Şişmanoğlu da, Orduspor'un küme düşmesine rağmen iyi mücadele ettiğini söyledi. Şişmaoğlu, kazandıkları 3 puanı taraftarlar ve annelere armağan etti. Şişmanoğlu, gelecek maçı da kazanıp ligi 50 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

"TEKRAR SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ"

Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, Süper Lig'te son 2 maçtan birini oynadıklarını söyledi. İyi mücadele ettiklerini belirten Güler, "Oyun olarak güzel ama gol ve sonuç olarak iyi değildi. PTT 1. Lig'te iyi bir mücadele ederek tekrar Süper Lig'e geleceğiz." dedi.

Murat Torun, maça iyi başladıklarını ama erken gördükleri kırmızı kart nedeniyle dikkatlerinin dağıldığını söyledi. Torun, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Yasin de, talihsiz bir kırmızı kart gördüklerini, buna rağmen Antalya'dan daha iyi oynadıklarını kaydetti.


CİHAN