İzin çıktı,Aslan oluyor

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, Gençlerbirliği'nin milli orta saha oyuncusu Soner'i resmen istiyor. İlhan Cavcav da genç oyuncusunun, Aslan olmasına sıcak bakıyor.

İzin çıktı,Aslan oluyor
14 Nisan 2012 Cumartesi 13:56 tarihinde eklendi.

 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Soner Aydoğdu'ya resmen talip oldu. Teknik direktör Fatih Terim yeni yapılanmasında gençlere önem veriyor. Önce Semih Kaya'yı sonradan da Emre Çolak'ı takıma kazandıran Terim, bu kez de 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner'i takımında görmek istiyor.
 
Gençlerbirliği kulüp başkanı İlhan Cavcav'ı arayan Galatasaray yöneticileri, Soner için harekete geçti. Geçlerbirliği'nin oyuncu fabrikası olduğunu belirten Cavcav "Tüm takımlara kapımız açık. Her oyuncuyumuzu isteyebilirler. Anlaşırsak bütün oyuncularımızı satabiliriz" dedi.
 
Cavcav, "Soner bizim alt yapımızdan çıktı.  Kısa zamanda yeteneğini ortaya koydu. Kendisini çok geliştirdi ve ismini de duyurdu.  Gençlerbirliği'inde Soner'e benzer oyuncular da olacak. Galatasaray Soner'i istiyor, oturup konuşur anlaşırsak veririz. Bizim hedefimiz daha fazla Soner'ler yetiştirmektir. Futbolcunun da geleceğini düşünüp hereket ederiz. Soner Galatasaray'da oynamak istiyorsa  buna hayır da demeyiz. Bu genç yaşta Milli takıma çağırılmasından kulüp olarak gurur duydum." dedi.