Jo, ülkesinde tartışma konusu

2010 yılının devre arasında yarım sezon Galatasaray forması da giyen Jo Alves, ülkesi Brezilya'da sorumsuz tavırları nedeniyle basına malzeme olmaya devam ediyor.

Jo, ülkesinde tartışma konusu
21 Mart 2012 Çarşamba 10:22 tarihinde eklendi.

 

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Brezilyalı golcü Jo, ülkesi Brezilya'da yaptığı son hareketle basının gündemine girdi.
 
Brezilya'nın dişli ekiplerinden Internacional forması giyen Jo, takım kafilesi Copa Libertodores karşılaşması için Bolivya'ya hareket etmeden önce ortadan kaybolarak kulüp içinde büyük kriz yarattı. Takımın kamp yaptığı tesislerden arkadaşlarından önce ayrıldığı belirtilen Jo'nun havaalanında da gelmeyerek kafileye katılmadığı ve takımın Jo olmadan Bolivya'ya hareket ettiği belirtildi.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Internacional takımı teknik direktörü Dorival Junior şaşkınlık içerisinde olduğunu belirterek, "Onun bunu yaptığına gerçekten inanamıyorum. Beni ve takım arkadaşlarını çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Onun bu davranışını tabii ki affetmeyeceğiz ve çarşamba gününden itibaren kulüp yönetimimiz de gerekli kararı verecek." ifadelerini kullandı. Salı sabahı yapılan idmanda kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek Jo'nun idmanı yarıda bıraktığını söyleyen Junior, D'Alessandro ile birlikte hafif bir idman gerçekleştirerek çalışmasını tamamladığını ifade etti. Takımdan önce özel işleri için tesislerden ayrılmak istediğini söyleyen Jo'nun tesis önünde bekleyen basın mensuplarına da açıklamalarda bulunmadığı ifade edildi.
 
21 Ocak 2010'da Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan ve yarım sezon sarı-kırmızılı formayı giyen Jo Türkiye'de bulunduğu süre içerisinde de sorumsuz hareketleriyle gündeme oturmuştu. Ülkesinden gelen arkadaşlarıyla birlikte sabaha kadar süren partiler yapan Brezilyalı futbolcu basına sık sık malzeme olmuştu.
 
(Sporx)