Kadıköylüler 19 Mayıs’ı kutladı

Kadıköylüler, Bağdat Caddesinde toplanarak 19 Mayıs’ı kutladı. Büyük bir kalabalıkla yürümeye başlayan grup, Suadiye’de yürüyüşü sonlandırdı.

Kadıköylüler 19 Mayısı kutladı
19 Mayıs 2013 Pazar 22:14 tarihinde eklendi, 1.279 kez okundu.

İSTANBUL (CİHAN)- Kadıköylüler, Bağdat Caddesinde toplanarak 19 Mayıs’ı kutladı. Büyük bir kalabalıkla yürümeye başlayan grup, Suadiye’de yürüyüşü sonlandırdı.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak için toplanan vatandaşlar Suadiye’ye kadar yürüdü. Ellerinde Türk bayrakları bulunan grup İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra yürümeye başladı. 7’den 70’e birçok vatandaşın bulunduğu grup Onuncu Yıl Marşı’nı okuyarak dakikalarca yürüdü. Gruba, motosikletli ve bisikletli vatandaşlar da eşlik etti.

Grubun önünde yürüyen vatandaşlar, “19 Mayıs’ı kutluyoruz. Bundan daha güzel bir gün olamaz. Türkiye Cumhuriyeti ebediyete kadar payidar kalacaktır. Bugün yürüyoruz. Durmak yok yola devam.” dedi.

Bisikletiyle konvoya eşlik eden bir vatandaş da, “Ben de bisikletimle katılıyorum. Gençlerle birlikte yürüyoruz. Buranın bisiklet kullanmak için güvenli bir yer olduğunu insanlara göstermek istiyoruz. İnşallah bundan sonra yollarda daha da çoğalırız.” ifadelerini kullandı.


CİHAN