"Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz"

A Milli Futbol Takımı kadrosuna ilk defa çağrılan Eskişehirspor’un genç futbolcusu Veysel Sarı, kampı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz
27 Mayıs 2013 Pazartesi 21:38 tarihinde eklendi.

Almanya’nın Harsewinkel şehrinde kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Takım’da yer alan genç futbolcu Veysel Sarı, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Hem kendi hem de Milli Takım açısından önemli bir kamp geçirdiklerini dile getiren Veysel Sarı, “Eleme grubunda hiçbir maçı ayırmadığımız gibi burada yapacağımız iki maçı da birbirinden ayırmıyoruz. Kampı ve maçlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek yolumuza devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Geçen sezonun hem kendisi hem de Eskişehirspor adına nasıl geçtiği sorulan Veysel Sarı, “Eskişehirspor adına kötü, benim adıma ise iyi geçti. Hedefleri olan bir takımdık; ama hedeflerimizi başaramadık. Türkiye Kupası’nda yarı finalde elendik. Şu anda da Eskişehirspor ve geleceğimle ilgili bir şey düşünmek istemiyorum. Milli takımdayım. İki tane maçımız var onları da en iyi şekilde geçirip en iyi şekilde sezona başlamak istiyoruz.” cevabını verdi.


CİHAN