Karabükspor, Pedersen'i transfer etti

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Morten Gamst Pedersen ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Karabükspor, Pederseni transfer etti
22 Ağustos 2013 Perşembe 19:37 tarihinde eklendi.

Norveçli futbolcunun bu akşam Karabük'e geleceğini belirten Yolbulan, "Kendisi bu akşam saatlerinde Karabük'te olacak. Yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi anlaşmayı gerçekleştireceğiz. Pedersen'le anlaşsak bile yabancı forvet arayışımız devam ediyor.

Görüşmelerimiz sürüyor. Pedersen'i alınca Gökhan Ünal ve İlhan Parlak ikilisi santrafor için yeterli olabilir görüşü de var ama buna saygı duyuyorum olabilir de. İlhan Parlak zaten gerçek bir sağ kanat oyuncusu değil. Bence santrafor oynamalı. Tabi bu benim görüşüm. Fakat bu işi sağlama almak için bizim şartlarımıza uygun yabancı bir forvet bulabilirsek almak istiyoruz.

Hocamızın elindeki alternatifleri ne kadar çok çoğaltabilirsek takımın performansı da o kadar artar diye düşünüyorum" dedi.Elazığ deplasmanından mutlu döneceklerine inandıklarını söyleyen Yolbulan, "Ligde kolay maç, zor maç diye bir şey yok. Elazığspor'un ilk hafta gösterdiği performans yanıltıcı olabilir. Kasımpaşa karşısındaki oyunumuzu tekrarlarsak Elazığ'dan mutlu döneceğimizi ümit ediyoruz.

Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah iyi olacak" diye konuştu.Yolbulan, Kasımpaşa karşısında takımı umduğundan daha iyi bulduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Futbolcularımız çok diri ve mücadeleciydiler. Şimdi bana birçok kişi 'Çok iyi takım yapmışsınız' diyor.

Ama bu takım geçen sene oynayan takımdan sadece 3 oyuncu farklıydı. Demek ki sadece bu 3 yeni oyuncunun katkıları dışında eski arkadaşlar da bu işe dört elle sarıldıklarını gösterdi. Bir hocanın takıma ne kadar artı bir değer katabileceğini görmüş olduk. Eski oyuncularımızın performanslarında artış var. Bundan da çok mutlu oldum. İnşallah devamını getirecekler."


DHA