Karar günü cuma

Kobe Bryant transferi için geçtiğimiz günlerde ABD’nin yolunu tutan Beşiktaş yönetimi, yıldız oyuncudan gelecek cevabı bekliyor

Karar günü cuma
16 Ağustos 2011 Salı 08:24 tarihinde eklendi.

 

Çin Basketbol Federasyonu’nun, Kobe’nin oynayıp oynayamayacağına bu tarihte karar vereceğini belirten siyah-beyazlılar, olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda ise bir başka NBA yıldızı Kevin Durant’ın işini bitirmeye çalışacak.
 
Alternatif planlarını hazırlayan Beşiktaş Yönetimi, Oklahoma City’de oynayan Kevin Durant dosyasını masaya yatıracak. Basketbol Şubesi Başkanı Şeref Yalçın ile birlikte ikinci kez ABD’nin yolunu tutmayı planlayan Başkan Yıldırım Demirören’in, burada son bir kez daha Kobe Bryant ile temasa geçeceği bu transferin gerçekleşmemesi halinde ise rotayı Durant’a çevireceği belirtildi.
 
Plase Durant
Hem futbolda hem de basketbolda yıldız transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş Yönetimi’nin, Kevin Durant dışında başka NBA yıldızlarını da gündemine aldıkları öğrenildi.
 
Kobe Bryant transferinde Çinliler ile çekişen siyah-beyazlı yönetimin, fiyat arttırımına ise başka sponsor ve mali kaynağın bulunması durumunda gidebileceği, bunun dışında kulübün bütçesini zorlamayacakları vurgulandı.