Karşıyaka, galibiyet serisi peşinde

PTT 1'nci Lig’de Karşıyaka, yarın sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.

28 Eylül 2013 Cumartesi 17:02 tarihinde eklendi.
Atatürk Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. Mustafa Kamil Abitoğlu, Baki Yiğit, Birol Güldane üçlüsünün yöneteceği karşılaşma TRT Web TV'de yayınlayacak.

Bilet fiyatları açık tribün 10, kapalı tribün 20 TL olarak belirlendi. Karşıyaka'da cezalı Rıdvan, sakat Uğur, Umut, U23 Milli Takımı’ndaki Ali Say forma giyemeyecek. Yeşil kırmızılı ekibin 5 maçta 7, son sıradaki Kahramnmaraş’ın 6 maçta 1 puanı bulunuyor. 
 
İPLER GERİLDİ
 
Karşıyaka’da yönetim ile Bostanlıspor basketbol şubesini tribün liderlerinden Altar Toker başkanlığında devr alan eski yöneticiler karşılıklı açıklamalar yaptı. Yönetim resmi internet sitesi aracılığıyla Bostanlıspor’la ilgili açıklama yayınladı.

Açıklamada kulübün basketbol şubesine katkıda bulunmak üzere faaliyet göstereceği belirtilen Bostanlıspor ile hiçbir organik bağın olmadığını vurgulanırken şöyle denildi:
 
"Üst yapıya onlarca oyuncu yetiştiren, kulüplerin gıptayla baktığı altyapımız ve pilot takımımız mevcutken böyle bir ihtiyaç varmış gibi davranmanın ne kadar doğru olduğu tartışma konusudur. Bzim için Karşıyaka Spor Kulübü altında toplanacak tek adrestir. Kulübümüze hizmet etmek isteyenlere kapımız ve gönlümüz açıktır." 
 
Bostanlıspor şube yönetimi ise Karşıyaka’ya fayda sağlamak için bir araya geldiklerini açıkladı.

DHA