"Kazanabilirdik"

Ertuğrul Sağlam, takımının ortaya koyduğu futbol ve performanstan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye Süper Ligi'nin şampiyonluk adayı iki takımı ancak biz iki maçı da rahat kazanabilirdik" dedi.

Kazanabilirdik
31 Ağustos 2013 Cumartesi 09:49 tarihinde eklendi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının ortaya koyduğu futbol ve performanstan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye Süper Ligi'nin şampiyonluk adayı iki takımı ancak biz iki maçı da rahat kazanabilirdik" dedi.

Sağlam, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, ligin ilk üç haftalık periyodunda üç şampiyon takımla oynadıklarını, bu maçların takım ve yeni bir teknik adam için zorlu geçtiğini söyledi. Ligin en genç takımı olduklarını, üç haftalık dönemde takımımının performansı ve ortaya koyduğu mücadeleden mutlu olduğunu kaydeden Sağlam, "Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye Süper Ligi'nin şampiyonluk adayı iki takımı ancak biz iki maçı da rahat kazanabilirdik. Üç haftalık periyodu olumlu geçtik. Milli takım arasını iyi değerlendirip hatalarımızı azaltmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Milli maç arasından sonra daha güzel oynayan, fazla mücadele eden, izleyenlere keyif veren bir Eskişehirspor'un ortaya çıkacağını kaydeden Sağlam, taraftarların daha iyi bir Eskişehirspor'u beklemesini istedi.


CİHAN