Keita defteri kapandı

Cim-Bom, Fildişi Sahilli yıldızdan vazgeçti. Sarı-kırmızılılar, Al Sadd kulübünün istediği 4.5 milyon euro bonservis bedelini kabul etmeyince transfer gerçekleşmedi

Keita defteri kapandı
20 Ağustos 2011 Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'da, Abdul Kader Keita transferi kapandı. Cim-Bom'un, Katar’ın Al Sadd kulübünden kiralamaya çalıştığı eski yıldızı, kulüpler arasında son dakikada çıkan kriz yüzünden imza atamadı.
 
Transfer görüşmelerinin başladığı ilk günlerde 30 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu 350 bin euro karşılığında sarı-kırmızılılara kiralık olarak vermeyi kabul eden ancak daha sonra Keita için 4.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Katar ekibine olumsuz yanıt gönderildi. Al Sadd’ın, Keita'yı kiralamaya yanaşmaması nedeniyle transferden kesin olarak vazgeçildiği vurgulandı.
 
Cim-Bom'da Arda Turan'ın ayrılmasından sonra hücum hattının solunda oynayabilecek bir oyuncu için arayışlar devam ediyor. Menajerler tarafından önerilen Köln’ün Alman yıldızı Lukas Podolski için yapılan ön görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı bildirildi. Alman yıldızın ücretinin düşük olmasına karşın Köln’ün 18 milyon euroluk bonservis talebi nedeniyle bu transfer girişimi başlamadan olumsuz neticelendi.