Kocaman'ın istediği 4 yerli

Fenerbahçe yerli transferi için salı günü çalışmalara başlıyor. Teknik Direktör Kocaman’ın, milli oyuncular Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Sezer Öztürk ve Yiğit İncedemir’in kadroya dahil edilmeleri için rapor vereceği ifade edildi

Kocamanın istediği 4 yerli
19 Mayıs 2011 Perşembe 12:25 tarihinde eklendi, 1.406 kez okundu.

 

Fenerbahçe Yönetimi önümüzdeki salı gününden itibaren yerli transferi için düğmeye basıyor. Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörlüğünü de üstlenen Teknik Direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk halinde sezon sonu yönetime vereceği raporunda, transferleri gündemde olan Türk oyuncuların listesini bildirecek. Kocaman’ın vereceği listede Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam, Manisaspor’dan Yiğit İncedemir ile Eskişehirspor’da forma giyen Sezer Öztürk bulunuyor.
 
Sarı-lacivertli teknik adamın, A Milli Takım forması da giyen bu oyuncuların sezon sonunda kadroya dahil edilmeleri için ısrarlı olduğu ve bu konudaki kararlılığını yönetime ileteceği kaydedildi. Selçuk ve Yiğit’in sezon sonunda serbest kalacak olmaları, sezon sonu bitecek sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunan Ceyhun’un da 1 milyon euro karşılığında transfer edilme şansı olması toplam maliyet açısından Fenerbahçe’nin iştahını kabartıyor. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Sezer için ise Eskişehirspor’un yaklaşık 5 milyon euro bonservis isteyeceği hesap ediliyor.
 
Bu arada devre arasında Alex’le 2 yıllık nikah tazeleyen sarı-lacivertli yönetimin, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Semih Şentürk ve Uğur Boral’la kısa süre içinde masaya oturacağı ifade edildi. Aykut Kocaman’ın bu oyuncularla ilgili olumlu görüş içinde olduğu vurgulandı.
 
Alex’in sırrı samba
Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. Radyo Fenerbahçe’de “Fenercelle Playlist” programına katılan Brezilyalı futbolcu “İlk yarıda liderin oldukça gerisindeydik. İkinci yarıda birbirimize kenetlenip şampiyonluğu ne kadar istediğimizi gösterdik. Sivasspor maçını kazanıp şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan ederek onları mutlu edeceğiz”dedi.
 
Brezilyalı futbolcu programda ayrıca müzikle çocukluğundan bu yana ilgili olduğunu, özellikle Samba’yı çok sevdiğini, maç günleri uyandığı andan itibaren Samba dinlediğini belirtti.
 
Provalar başladı!
Sarı-lacivertli takım, Sivasspor’la pazar günü deplasmanda oynayacağı şampiyonluk maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. Neşe içinde çalışan futbolcular, Can Bartu Tesisleri’ni kahkaha sesleriyle inletti. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyuncuların son derece rahat oldukları gözlenirken, çalışma sonunda birbirlerinin üzerine atlayan futbolcular adeta kule oluşturdu. Sarı-lacivertliler yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Kocaman’ın izin verdiği Niang, Dia ve Yobo idmana katılmazken, sol alt adalesine darbe alan Andre Santos tedbir amaçlı olarak çalışmayı bıraktı. Sarı-lacivertli ekibin antrenmanını Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu ve İş Okulu’nun öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etti. Okul müdür yardımcısı görme engelli Murat Yıldız, Kocaman’a çiçek verirken, Sivasspor maçı için, “Dualarımız, dileklerimiz sizinle” dedi.

Milliyet