Konak Belediyespor'da Şampiyonluk çoşkusu

KADINLAR Futbol 1'inci Ligi finalinde Ataşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek üst üste üçüncü kez şampiyon olan Konak Belediyespor'da büyük coşku yaşanıyor. Ligde 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında da mutlu sona ulaşan Konak, 1'inci Lig tarihinde ard arda 3 kez zafer kazanan ilk takım oldu.

Konak Belediyesporda Şampiyonluk çoşkusu
25 Nisan 2015 Cumartesi 14:45 tarihinde eklendi.
KADINLAR Futbol 1'inci Ligi finalinde Ataşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek üst üste üçüncü kez şampiyon olan Konak Belediyespor'da büyük coşku yaşanıyor. Ligde 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında da mutlu sona ulaşan Konak, 1'inci Lig tarihinde ard arda 3 kez zafer kazanan ilk takım oldu. En son 11 Kasım 2012'de yine Ataşehir Belediyespor'a 4-2 yenilen ve o tarihten sonra 3 yılda oynadığı 55 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Son iki şampiyonluğunu namağlup kazanan Konak Belediyespor, Gazi Üniversitesi'nin gol rekorunu da kırdı. Bu sezon ağlara 107 gol bırakan İzmir temsilcisi 105 golle şampiyon olan Gazi'yi geçti.
 
Mavi beyazlılar Türkiye'deki tüm rekorları alt üst ederken, ülkemizi yeni sezonda da UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazandı. Teknik Direktör Hüseyin Tavur Ataşehir karşısında galibiyeti sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Takımıyla üçüncü kupa sevincini yaşayan Tavur, "Yorucu bir sezonun ardından kupamıza kavuştuk. Şampiyonluğa inandık ve başardık. Tüm futbolcularım her maçta sahaya yüreklerini koydular. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a verdiği destekler için teşekkür ediyoruz, ona layık olmaya çalışıyoruz. Şimdi Avrupa'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" yorumunu yaptı.