Kupada, Nazilli Belediyespor sürpriz yaptı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında Gençlerbirliği’ni deplasmanda 1-0 mağlup ederek tur atlayan Nazilli Belediyespor büyük bir sürprize imza attı.

04 Aralık 2013 Çarşamba 21:55 tarihinde eklendi.

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımı Nazilli Belediyespor, Süper Lig takımı Gençlerbirliği’ni Ankara’da 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tura yükseldi. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçla ilgili konuşacak çok şey olmadığını ifade etti. Özdilek, "Enteresan bir gol yedik.

Ancak böyle bir gol ile mağlup olabilirdik. Maçtan önceki düşüncemiz 16’ya kalabilmekti. Bunu başaramadık. Önümüzde önemli müsabakalar var. Bu günden sonra lige döneceğiz. Oyuncuların genel anlamda performanslarını görme adına önemli bir maçtı."’ dedi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, maçtan önce tur şanslarının az olarak değerlendirildiğini belirtti. Hedeflerinin, bu az görünen şanslarını artıya çevirmek olduğunu vurgulayan Güngör, "İyi bir taktik mücadelesi yaptığımızı düşünüyorum. Haddini bilerek oynayan bir takım olarak sahadaydık. Çocuklarımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Maç sonrası büyük mutluluk yaşayan futbolculardan Gökhan, Gençlerbirliği’nin kendilerine nazaran maç öncesi daha şanslı olduğunu ancak golü bulan tarafın kendileri olduğunu ve turu atladıklarını söyledi.

Bir diğer Nazilli Belediyesporlu oyuncu Yusuf ise, Gençlerbirliği’nin gücünü bilerek oynadıklarını ve kupada alınan sürpriz sonuçların kendilerini etkilediğini kaydederek, bundan sonra kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getirdi.


CİHAN