Listenin başında Eto'o var

Galatasaray'da Fatih Terim'in imza atmasıyla birlikte transfer harekâtının başlayacağı belirtiliyor

Listenin başında Etoo var
18 Mayıs 2011 Çarşamba 14:39 tarihinde eklendi, 1.168 kez okundu.

 

Başkan Ünal Aysal'ın "Galatasaray'ın sana ihtiyacı var" diyerek teklif götürdüğü Fatih Terim, "Galatasaray söz konusu olduğunda gerisi teferruattır" diyerek "Evet" yanıtı verdi.
 
Florya'nın tek yetkilisi olacak Fatih Terim resmi start için yönetimin mazbatasını almasını bekliyor. Terim'in haftalar önce çalışmaya başladığının kanıtı ise elinde uzun bir transfer listesinin olması. Listesin başında İnter'in yıldızı Samuel Eto'o var. 
 
Eto'o dışında Fenerbahçe'den Semih, Bursaspor'dan Turgay ve Sercan, Beşiktaş'ta kiralık oynayan Adanasporlu Ersan Gülüm, Lyon'un İsveçli oyuncusu Kim Kallström de bulunuyor.
 
HAMİT ALTINTOP İÇİN REAL MADRİD BEKLENİYOR
 
Real Madrid ile anlaşamazsa Hamit Altıntop da alınacak. Başkan Aysal'ın tüm isimler için "Gerekeni yaparız" demesi de 3. Fatih Terim döneminin başladığının işareti oldu. Terim'in yarın imza atması bekleniyor. 
 
ARDA KALIYOR
 
Ünal Aysal ile görüşen Fatih Terim'in ilk şartlarından biri Arda Turan'ın kalması oldu. Tecrübeli hoca, Arda'nın "Fatih Terim gelirse kalabilirim" sözünü hatırlatarak başkan Aysal'dan bu konuda yardım istedi.
 
Başkan Aysal da Arda Turan'ın kesinlikle satılmayacağı garantisini verdi. Arda'nın Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Semih Şentürk'ü istemesi de toplantıda konuşuldu ve "Olabilir, görüşelim" kararı çıktı. Artık Galatasaray'da yeni bir süreç başlıyor.