Listeyi Metris’e götürecek

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, ara transferde kadrosuna katmayı planladığı yabancı oyuncular için Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’a liste götürecek.

Listeyi Metrise götürecek
08 Kasım 2011 Salı 08:46 tarihinde eklendi.

 

Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir ekiple mücadele etmek için oyuncu almak isteyen Kocaman, yardımcıları ile yaptığı çalışmanın sonuçlarını başkana danışıp, transfere şekil verecek. Takımın durumunu masaya yatırmak ve transferde yürütülecek rotayı belirlemek için başkanla baş başa görüşecek olan Teknik Direktör Kocaman, istediği oyuncuların niteliklerini ve mali durumlarını Yıldırım’a açarak, onay isteyecek.
 
Görüşme için savcılıktan izin talep eden Kocaman’ın bu isteğine olumlu yanıt geldiği takdirde, Başkan Aziz Yıldırım ile tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde bu hafta içinde hem futbol takımının şimdiye kadarki performansı, hem de gelecek hakkında detaylı bir görüşme yapılacak.
 
Taraftarı heyecan sardı
Bu arada Başkan Yıldırım ve diğer tutuklu yöneticiler için şike soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamenin açıklanması yaklaştıkça, taraftarları da heyecan sardı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin serbest kalması halinde büyük kutlama yapmayı planlayan taraftarlar heyecanlı bir bekleyişe geçti.