Lugano bin pişman!

Paris Saint-Germain'in Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano, forma şansı bulamamasının milli takımdaki durumunu da negatif yönde etkilediğini belirtti.

Lugano bin pişman!
09 Eylül 2012 Pazar 12:38 tarihinde eklendi.

 

Geçen sezon Fenerbahçe'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle Paris ekibine transfer olan Lugano, savunmadaki güçlü rakipleriyle girdiği forma şansını kaybetti ve geçirdiği bir sezonda yeterine forma şansı bulamadı.
 
Forma şansı bulamamak haricinde başka sorunu olmadığını belirten Uruguaylı oyuncu, Ovacion'a verdiği demeçte, "Bu durumu kendim için bir sınav olarak görüyorum. Onun haricinde çok kârlı bir sözleşmem var. İyi bir para kazanıyorum. Fransa'da yaşıyorum ve çok iyi bir takımdayım. Yani gitmek için hiçbir sebebim yok." diye konuştu.
 
Milli takımın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Lugano, "Bunların haricinde PSG'nin bana tek negatif etkisi yeterince forma şansı bulamamanın milli takımdaki durumumu da olumsuz yönde etkilemesidir. Bu yüzden önemli seçenekleri dikkate alabilirim. Çünkü Uruguay benim çok önemli." ifadelerini kullandı.
 
Paris ekibinde sadece 12 kez forma şansı bulan Lugano'nun Thiago Silva'nın da takıma katılmasının ardından forma şansını büyük ölçüde kaybetti.

goal.com