"Maçın hakkı beraberlikti"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'la güzel bir lig maçı oynadıklarını belirterek, "Maçın hakkı da beraberlikti." dedi.

Maçın hakkı beraberlikti
21 Ekim 2013 Pazartesi 23:10 tarihinde eklendi.

Beşiktaş'la golsüz berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, "Maçtan önceki hedefimiz puan ya da puanlar almaktı. Ve biz de bunun için oynadık. Oyunu çirkinleştirmek için de oynamadık. İki takım da galibiyet için oynadı.

Beşiktaş ikinci yarı kozlarını kullandı. Bizim de forvetimizin sakatlanıp çıkması dezavantajımız oldu. Son paslarımızda dikkatli olamadık. Eğer dikkatli olsaydık 3 puanla ayrılabilirdik. Güzel bir lig maçı oldu. Maçın hakkı da beraberlikti." şeklinde konuştu.

Deplasmanda puanla ayrılmanın önemli olduğunu da dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu: "Bu puan ileride bizi daha iyi yerlere getirecektir. Takımımızın mücadelesi beni memnun etti. Takımımız puanı hak etti."

Bulundukları konuma şanslarıyla gelmediklerini gösterdiklerini kaydeden Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı: "Çok eksiğimiz var. Forvetsiz oynuyoruz. bu da sezon başı yaptığımız transfer hatası. Sıkıntımız ileride top tutamamak. Alternatifli futbolcularımız olsaydı daha farklı yerlerde olabilirdik."

Çaykur Rizesporlu futbolcu Oboabona da Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini belirterek, "Hocamız çok mücadele etmemiz geriktiğini söylemişti. Biz de gerekli mücadeleyi sahada gösterdik ve puan almayı başardık." diye konuştu.

Sercan Kaya ise "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyunu çirkinleştirmeden 3 puan almak için gelmiştik fakat kazanamadık. Kaybetmemiyi de öğrenmemiz gerekiyordu. Beşiktaş'tan 1 puan almak iyidir diye düşünüyorum. Eskişehirspor maçı var önümüzde. Bu maça en iyi şekilde hazırlanakak kazanmak istiyoruz." dedi.


CİHAN