Manchester'dan Sivas'a

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un devre arasında kadrosuna katmak istediği isim, eğer transfer gerçekleşirse ses getirecek cinsten.

Manchesterdan Sivasa
27 Aralık 2012 Perşembe 10:28 tarihinde eklendi.

 

Süper Lig’in ilk yarısında hedeflerinin uzağında kalan Sivasspor’da yönetim düğmeye bastı. Sezon başında teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği isimleri renklerine bağlayamayan ve dar bir kadroyla mücadele ettiği Süper Lig’de art arda gelen sakatlıklarla istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Kırmızı-Beyazlılar bu kez işi sıkı tutuyor.
 
Fanatik'in iddiasına göre, sezon başında İngiltere Premier Lig’in yıldız isimlerinden Michael Owen’a teklif götürüp taraftarını heyecanlandıran Yiğidolar’ın şimdiki gündemi ise bir başka dünyaca ünlü yıldız Owen Hargreaves... İkinci yarıya alternatifli bir kadroyla girmek için çalışmalarını sürdüren Rıza Çalımbay’ın da yönetimin kendisine bu oyuncuyu önermesiyle heyecanlandığı, orta saha ve sağ bek mevkilerinde oynayabilen tecrübeli oyuncuyu kadrosunda görmek istediği bildirildi.
 
Kariyerinde yok yok!
 
Kariyeri boyunca, Manchester United, Bayern Münih ve Manchester City gibi dev ekiplerin formasını terleten 31 yaşındaki Kanada asıllı İngiliz oyuncunun menacerleri ile yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar alındığı bildirildi. Transfer döneminde kendisine takım bulamadığı için boşta kalan ve idman eksiğini kişisel antrenör nezaretinde sürdüren Hargreaves’in de Türkiye hakkında bilgi toplamaya başladığı, başta Bursaspor’un kalecisi Scott Carson olmak üzere birkaç arkadaşından bilgi alıp, yapacağı değerlendirme sonrası Sivasspor’a son kararını bildireceği belirtildi.