Mancini'ye büyük sürpriz

Galatasaraylı futbolcular, Mancini'ye 4 yıldızlı kağıt verdi. Galatasaray TT Arena'da Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'i konuk etti. Maçın hemen başında Galatasaraylı futbolcular ellerinde bir kağıtla dolaştı.

Manciniye büyük sürpriz
02 Ağustos 2015 Pazar 21:11 tarihinde eklendi.
Galatasaray-Inter maçında sarı kırmızılı futbolcular eski teknik direktörleri Mancini’yi tiye alan Fenerbahçe’ye gönderme yaptı. 
 
Mayıs 2014’de G.Saray teknik direktörü iken Mancini’nin futbolcularına kağıda yazarak taktik vermesini tiye alan Fenerbahçe takımına Inter maçında yanıt geldi.  Volkan Demirel’in kağıda şampiyon yazarak Mancini’ye yaptığı göndermeye G.Saray takımı 4.yıldız ile yanıt verdi.
 
2013-14 sezonunda G.Saray'ı çalıştırırken sık sık maç içinde oyuncularına kağıt gönderen İtalyan hoca, o sezon şampiyon olan Fenerbahçe, maç içinde kağıtla gönderme yaparak, 'Şampiyon Fenerbahçe' yazmıştı.  
 
 
Maçın 4.dakikasında G.Saray İdari Menajer yardımcısı Mert Çetin, saha kenarına gelerek kaptan Selçuk’a kağıt verdi. Herkes kağıtta taktik olduğunu zannedip bir anda şaşırdı. Mancini ile özdeşleşen bu geleneği Hamzaoğlu’nun yapma ihtimali herkesi hayrete düşürdü. Ancak G.Saray daha sonra ortaya çıktı.