Meireles'ten Sabri'ye çirkin hareket!

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinde Raul Meireles'in yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü.

Meirelesten Sabriye çirkin hareket!
14 Mayıs 2013 Salı 10:26 tarihinde eklendi, 3.686 kez okundu.

Olaylı derbinin son anlarında kırmızı kart gördükten sonra kenara gelen Sabri Sarıoğlu’na, yedek kulübesindeki Raul Meireles’in şok bir hareket yaptığı ortaya çıktı. 

 
FANATİK'TE yer alan habere göre; Volkan’la birlikte oyundan atılan Sabri’nin tünele doğru yürüdüğü anda, Portekizli futbolcunun cinsel organını tutarak bazı hareketler yaptığı görülüyor. Bu görüntüler dün geç saatlerde internete düşerken Galatasaray taraftarı da ayaklandı. Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada Portekizli futbolcu aleyhinde ifadeler kullanırken, kaptan Sabri Sarıoğlu’na da destek mesajları yağdı.
 
Aynı hareketi Nouma da yapmıştı
 
Galatasaray maçında rakibi Sabri Sarıoğlu'nun kırmızı kart görerek soyunma odasına yöneldiği sırada Meireles'in yaptığı bu hareketin bir benzerini, 20 Nisan 2003'te İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Pascal Nouma yapmıştı. Bu hareketinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Nouma'ya 7 ay men cezası vermiş, bu cezadan hemen sonra da Beşiktaş yönetimi Nouma'nın sözleşmesini feshetmişti.