Melo için özel madde!

Felipe Melo’nun bonservisinin Juventus’tan alınıp alınmayacağı konusuna 2. Başkan Ali Dürüst nokta koydu.

Melo için özel madde!
06 Ekim 2011 Perşembe 16:03 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray’a geldiği günden bu yana pozitif görüntüsü ve tribünlerle kurduğu sıcak iletişimle bir anda ön plana çıkan Felipe Melo’nun bonservisinin Juventus’tan alınıp alınmayacağı konusuna 2. Başkan Ali Dürüst nokta koydu.
 
ALİ DÜRÜST: “PAZARLIK YAPMAK İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN”
 
Dürüst, Radyospor’dan Özgür Sancar’ın “Hafta başında İtalya’daydınız. O esnada Melo için Juventuslu yetkililerle temas kurdunuz mu?” şeklindeki sorusuna, “Hayır, öyle bir temas olmadı. Melo’nun bonservisini düşünmek için henüz çok erken, öncelikli olarak bu sezonu görmeliyiz. Dediğiniz doğru, yaptığımız kontratta, satın alma opsiyonun sezon içerisinde de işleyebileceği maddesi var. Ancak şu anda bu konuda herhangi bir temasımız yok” dedi.
 
ŞU ANKİ DEĞERİ 10 MİLYON CİVARINDA; SÖZLEŞMEDEKİ ÖZEL MADDE
 
Brezilyalı futbolcu, Fiorentina’dan Juventus’a tam 25 milyon euro bonservis ücretiyle transfer olmuştu. Ancak Melo’nun şu andaki satış bedeli bu rakamın yarısından bile az; dolayısıyla Galatasaray’ın, yapılacak pazarlığa göre  9-10 milyon euro civarında bir fiyata Melo’nun bonservisini alma ihtimali var. Futbolcunun, Barcelona’da yaşayan İspanyol menajeri Jose Rodriguez Baster’in , Juventus’la ilişkilerinin iyi olması, sezon sonunda yapılacak olası pazarlıkta Galatasaray’ın en önemli avantajı olarak dikkat çekiyor. Daha da önemlisi, Galatasaray’ın Juventuslu yaptığı sözleşmede, istenirse sezon içerisinde de bonservisi alınabilir maddesi var. Yani, Galatasaray, istediği taktirde ,  bu özel madde aracılığıyla, sezon bitmeden Melo’nun bonservisini İtalyan kulübünden alabilir.