Melo isyan etti

Tatile çıkmadan önce Galatasaray'la anlaşan ve bonservisinin alınmasını bekleyen Brezilyalı futbolcu, bir türlü olumlu gelişme yaşanmayınca isyan bayrağını açtı ve Sarı-Kırmızılı kulübe, “Yeter artık. Bu işi bitirin” mesajı gönderdi

Melo isyan etti
02 Temmuz 2013 Salı 13:59 tarihinde eklendi.
Geçen yaz transferi bir türlü gerçekleşmeyince aylarca tatil yapan Felipe Melo, Galatasaray’a kiralık gelirken ikinci yarı başlayana kadar form tutmakta zorlanmıştı.

Brezilyalı futbolcu, bu kez tatile çıkmadan önce Sarı-Kırmızılı kulüple her konuda anlaştı. Cim Bom’la senelik 2.5 milyon Euro’luk kontrat üzerinden mutabakat sağlayan Sambacı, ailesini de yanına alarak ABD’ye gitmişti. Transfer sürecini buradan menaceri vasıtasıyla takip eden Melo, bir türlü beklenen olumlu haber gelmeyince isyan bayrağını açtı. Yine menaceri aracılığıyla Galatasaray’a mesaj gönderen tercübeli oyuncu, “Yeter artık. Geleceğim hakkındaki belirsizlik canımı sıkmaya başladı. Juventus’ta kalmayacağımı biliyorum ama siz gereğini yapmazsanız alternatifleri değerlendirmem gerekecek. Bunun için bana haber verin ya da bu işi bitirin” restini çekti.
 
Çok az bir fark kaldı
 
Juventus’la yapılan pazarlıklarda ise tarafların anlaşmaya çok yaklaştığı belirtiliyor. Juventus, 6.5 milyon Euro’dan 5.5 milyon Euro’ya düşerken, Galatasaray 3.5 milyon Euro’dan 4.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Anlaşmanın bu hafta içinde 5 milyon Euro’luk bir bonservis ücretiyle gerçekleşmesi bekleniyor. Aksi takdirde Melo’nun Fiorentina’ya transferi de gündemde. Galatasaraylı taraftarların gönlü de Melo’nun Cim Bom’da kalmasından yana.