Melo taraftara seslendi

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Felipe Melo, fizik olarak hazır durumda olduğunu ve Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçında bir terslik olmazsa oynayabileceğini söyledi.

Melo taraftara seslendi
24 Temmuz 2013 Çarşamba 12:50 tarihinde eklendi.

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'da kiralık olarak oynadıktan sonra bu sezon bonservisi alınan ve takımla birlikte Slovenya'da kampta bulunan yıldız futbolcu, sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

    Tekrar takıma döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Melo, "Yuvama dönmüş olduğum için çok mutluyum. Benim içinde kariyerimde Galatasaray çok önemli. Şöyle ki iki sezon üst üste bir kulüpte oynamamıştım. Bu yılla birlikte Galatasaray'da üçüncü yılım olacak ve böyle devam edecek. O yüzden çok mutluyum. Onun haricinde tabiki yeni yıl, yeni hedefler. Galatasaray her sene olduğu gibi bu sezonda kupaları talip olacak. Kupalar için çalışacaktır." dedi.

    Bir gazetecinin, "Transfer döneminde seninle Wellington ismi kıyaslandı. Fatih Terim, tercihini senden yana kullandı. Nasıl etkiliyor?" sorusuna ise yıldız oyuncu, "Wellington ile ilgili fazla bir şey söylemeyeceğim. Çok fazla tanımıyorum. Ama mutlaka genç ve iyi bir yetenektir; fakat yorum yapmam çok doğru olmaz onu tanımadığım için. Onun haricinde Teknik Direktör Fatih Terim hocama tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten futbolcularına güven veren bir hoca. İmparator lakabı boşuna takılmadı. O yüzden ona ve diğer bütün teknik heyete çok teşekkür ediyorum buraya gelmemde çok yardımcı oldukları için." diye cevapladı.

    Melo, Slovenya'ya ikinci gelişinin olduğunu ve herşeyin çok iyi gittiğini kaydetti.

    Başka bir gazetecinin, "Ne zaman hazır olursun. Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçında sahada olacak mısın?" sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Bu sene tatile giderken fizik olarak tabi ki geçen seneden çok çok daha iyi hissediyorum kendimi. Uzun bir tatil oldu. Ama bu uzun tatilde kondisyonerimle beraber ABD’ye gittiğimde onu da yanımda götürdüm. Bazı zamanlarda yeri geldiği günlerde çift antrenmanlar yaptım ve o yüzden fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Topla oynama kısmında biraz eksikliklerim olabilir. Ama şu an içinde bu burdayım. Bunun için hazırlanıyorum. Fenerbahçe ile oynanacka kupa maçınada -bir terslik olmasa- kendimi hazır hissediyorum. Fizik olarak kendimi kötü hissetmiyorum." diye cevap verdi.

    "GALATASARAY'DA TARİH YAZMAK İSTİYORUM"
    Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'da tarih yazmak istediğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok mutlu olduğum bir yere geri döndüm. Biliyorsunuz her zaman söylediğim gibi Galatasaray’da tarih yazmak istiyorum. Galatasaray’da önemli işler başarmak istiyordum. İki sene böyle geçti. Bundan sonrada umarım böyle devam eder. Burada olmaktan çok mutluyum."

    Geçtiğimiz yıllarda giymiş olduğu 10 numaralı formayı Sneijder'e vermesi içinde tecrübeli futbolcu, "Benim için numaraların gerçekten önemi yok. Önemli olan Galatasaray’ın başarısı o yüzden gözüm kapalı verdim 10 numarayı Sneijder’e. Bu hiç önemli değil. Saha içinde gösterdiğimiz performans ve Galatasaray’ı bir yerlere taşımak bence daha önemli." diye konuştu. CİHAN


CİHAN