Mercedes-AMG SL 43 & Mercedes-AMG SL 63 4MATIC olarak artık Türkiye’de

Mercedes-AMG SL 43 & Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+, Formula 1™'den aktarılan elektrikli egzoz gazı turbo beslemesi özelliğiyle dünyada ilk niteliği taşıyor.

Mercedes-AMG SL 43  Mercedes-AMG SL 63 4MATIC olarak artık Türkiyede
29 Kasım 2022 Salı 14:21 tarihinde eklendi, 5.430 kez okundu.
Yeni Mercedes-AMG SL 43 ve Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+, Formula 1™'den aktarılan elektrikli egzoz gazı turbo beslemesi özellikleri ile dünyada ilke imza atıyor. Yeni otomobillerde SL ruhu ve sportifliği Mercedes-AMG lüks ve teknolojisiyle birleşirken ıslak kavramalı ve arkadan itişli AMG SPEEDSHIFT MCT 9G şanzıman sayesinde hızlanma esnasında gaz emirlerine daha süratli tepki veriliyor. Üstün AMG Sürüş Performansı için geliştirilen alüminyum kompozit roadster mimarisi ile seride 1989’dan bu yana ilk defa 2+2 oturma düzeni tasarlandı.
 
 
 
Zarif dış tasarım detaylarına sahip, AMG ailesinin yeni üyeleri aynı zamanda zengin standart donanımlarıyla da öne çıkıyor. Hem dinamikleri hem de verimliliği artıran AMG Aerodinamik Paketi sayesinde de hava akışı talebe göre yönlendirilip aerodinamik performans geliştiriliyor. Elektrikli tente tavan ise yeni SL’lerde ağırlığı 21 kilogram azaltıyor ve daha düşük bir ağırlık merkezi sunuyor. İç mekânda ise analog ve dijital dünyayı buluşturan hiperanalog kokpit ile lüks koltuklar bulunuyor.
 
 
 
AMG yüksek performanslı kompozit fren sistemi sayesinde de fren mesafesi kısalırken kontrollü yavaşlama olanağı sağlanıyor. İki otomobilde de standart olarak sunulan arka aks yönlendirmesi de daha dengeli ve çevik bir sürüş deneyimi yaratıyor. Mercedes-AMG ailesinin yeni üyeleri AMG DYNAMIC SELECT ve AMG DYNAMIC PLUS sürüş modlarıyla tüm beklentilere yanıt veriyor. Ayrıca MBUX ve sürüş destek sistemiyle yolculuk kolaylaşırken akıllı cihazlarla bağlantılı çok sayıda hizmet seçeneği de bulunuyor.