Messi'nin oyu kime?

Lionel Messi, takım arkadaşları Xavi ve Iniesta'nın Euro 2012'deki performanslarıyla birlikte onurlandırılmayı hak ettiklerini söyledi.

Messinin oyu kime?
18 Temmuz 2012 Çarşamba 20:58 tarihinde eklendi.

 

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, dünyada yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülü için aday olarak takım arkadaşları Xavi ve Andres Iniesta'yı gösterdi.
 
Son üç yılda gösterdiği üstün performansla birlikte bu prestijli ödülü kimselere kaptırmayan Leo Messi, geride bıraktığımız sezonda attığı 73 golle yine Ballon d'Or için en büyük favori olarak gösteriliyor.
 
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arjantinli yıldız, ödülle ilgili sorulara değinirken "Bu ödülün Barcelona'da kalmasını tercih ederim. Xavi ve Iniesta onurlandırılmayı sonuna dek hak ediyorlar. Son yıllarda yaptıklarıyla birlikte Euro 2012'de gösterdikleri performansla da bunu hak ettiler. Tabii henüz adaylar bile açıklanmadı. Bu konuşmalar için erken" ifadelerini kullandı.
 
Son iki Ballon d'Or töreninde Andres Iniesta ve Cristiano Ronaldo sırasıyla Messi'nin ardından ikincilikler elde etmişlerdi.

goal.com