Milan Ronaldo'yu istiyor ama

Fabio Capello, Milan'ın almak istediği Cristiano Ronaldo'nun transferi için çok çarpıcı bir açıklama yaptı

Milan Ronaldoyu istiyor ama
13 Mart 2012 Salı 09:53 tarihinde eklendi, 1.481 kez okundu.

 

İtalyan teknik adam Fabio Capello, Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin takımına katmayı hayal ettiği Portekizli için, "Cristiano Ronaldo, Berlusconi ve İtalyan futbolu için bir hayal. Onun ve Messi'nin Serie A'ya gelmesine ihtimal yok. Şu an oynadıkları kulüpler çok daha zengin ve ekstra özelliklere sahip" ifadesini kullandı.

Fabio Capello kendisiyle ilgili olarak çıkan, Inter Başkanı Massimo Moratti'yle Londra'da buluştuğu ve bu kulübün başına geçeceği iddialarını kesin bir dille yalanlarken, "Yüzde yüz olarak Inter'e gitmeyeceğimi söyleyebilirim. Hepsi yalan" dedi.
 
"ZLATAN AŞIRIYA KAÇIYOR"
 
Tecrübeli teknik adam Zlatan Ibrahimovic için ise; "Ibra şu anda Messi, Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney ile birlikte dünyadaki en iyi 4 golcüden biri" derken, "Zlatan, Marco van Basten'e benziyor mu?" sorusuna ise ilginç bir cevap verdi: "Van Basten gol için yaşıyordu. Ibra ise biraz dağınık. Bazen farklı bir şey göstermek isterken topu kaybediyor. Benzer teknik özelliklere sahipler ama Ibra bazen çok fazla şey yapmak istiyor. Balkan orijinli oyuncularda bu görülebiliyor."
 
Kaynak: sporx