Miller tat vermedi

Euro 2012 Avrupa Şampiyonası Grup maçları öncesinde Mili takımımız hazırlık maçında Güney Kore ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz karşılaşmadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Miller tat vermedi
09 Şubat 2011 Çarşamba 19:02 tarihinde eklendi, 2.206 kez okundu.

2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri öncesi hazırlık maçında Milli takımımız Güney Kore ile karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker'de oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İki takımın da dostça başlayıp dostça bitirdiği mücadelede Milli Takımımızın kaptanı emre Belözoğlu ikinci sarı karrtan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
Avupa Şampiyonası Grup Eleme maçları öncesinde Güney Kore karşısında mücadele eden Millilerimizin oyunu ise az pozisyonlu ve savunmada az hata yapan bir görüntü çizdi.
 
Türkiye ile Güney Kore (A) Milli Takımları arasındaki özel karşılaşmaya ev sahipliği yapan Trabzon'da, yaklaşık 6,5 yıl aradan sonra (A) Milli takım düzeyinde bir milli maç yapıldı.
 
En son 4 Eylül 2004'de Gürcistan ile Dünya Kupası Eleme Grubu maçında Trabzon'da karşılaşan ve sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılan ay-yıldızlılar, söz konusu tarihten sonra ilk kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir maça çıktı.
 
Trabzonlu futbolseverler, uzun süre sonra bir milli maç Trabzon'da oynanmasına karşın maça çok fazla ilgi göstermediler. Yaklaşık 24 bin kapasitesi olan Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken 12 bin civarında taraftar karşılaşmayı izledi.