"Mücadelemiz umut verici"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu Kasımpaşa karşısındaki mücadelelerinin ileriki haftalar için umut verici olduğunu belirtti.

Mücadelemiz umut verici
12 Mart 2013 Salı 00:17 tarihinde eklendi.

 

 
Hakan Kutlu 1-1 birabere kaldıkları Kasımpaşaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını kaydetti.

Futbolcularının özellikle ikinci yarıda gösterdikleri mücadeleden memnun kaldığını anlatan Kutlu bu durumdan, ilerleyen haftalar için büyük umut aldığını söyledi. Maçın ikinci yarısında çok sayıda pozisyon buldukları için kaybettikleri 2 puan olduğunu vurgulayan Kutlu, "Kasımpaşa'nın bir iki kontra atağı dışında maçın hakimi bizdik. Burada kaybettiğimiz 2 puanı önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında telafi edeceğiz. İnşallah milli maç arasına umutlu bir şekilde gireceğiz. Buraya gelirken buna inanıyordum. Şimdi inancım bir kat daha arttı. Çünkü hem şehrin hem de oyuncu arkadaşlarımın inanmışlığını gördüm'' diye konuştu.
 
Mersin İdmanyurdu futbolcusu Mehmet Yıldız da iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. 
 
Burhan Eşer de takımı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek takımın ligde kalacağını söyledi.

CİHAN