Ne Forlan, ne Diago

Beşiktaş, Diego Forlan’ın yatması halinde alternatif olarak kulübü ile söz kestiği Diego Costa da naz yapınca Togolu Adebayor’a yöneldi.

Ne Forlan, ne Diago
07 Haziran 2011 Salı 12:17 tarihinde eklendi, 1.205 kez okundu.

 

Başkan Demirören, Manchester City’li golcü için zemin yokladı!
 
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Kartal’da gündem yabancı forvet. Başkan Yıldırım Demirören önceki gün BJK TV’de transfer konusuna açıklık getirerek “Yabancı bir forvet alacağız” demişti. Demirören, Almeida’ya partner olabilecek özellikte bir ismi renklerine bağlayacaklarını belirtirken gelin hep birlikte Kartal’ın listesindeki oyuncuların durumuna bir bakalım.
 
CEVABI BEKLENİYOR DİEGO FORLAN:
Siyah-Beyazlı yönetim yaklaşık 2 aydır yoğun bir şekilde Atletico Madrid’in Uruguaylı yıldızı ile ilgilendi. Geçtiğimiz hafta başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu İspanya’ya çıkarma yaptı. Bonservisi konusunda kulübüyle anlaşma sağlandı. Ancak İspanya’da yaklaşık 5 milyon Euro’ya yakın bir ücret alması Kartal’ı zorladı. Kulüp içi dengeleri bozmak istemeyen Kartal oyuncuya yıllık 4 milyon Euro’ya yakın bir ücret önerdi. Forlan düşünmek için 10 gün süre istemişti. Uruguaylı forvetin en geç cumaya kadar yanıt vermesi bekleniyor.
 
NAZ YAPIYOR DİEGO COSTA:
Gelelim bir diğer alternatif isme. Forlan’ın durumunun net olmaması nedeniyle A.Madrid’in bir diğer golcüsü Diego Costa’ya da kancayı atan yönetim, İspanyol kulübüyle olan yakın ilişkilerinden dolayı önemli bir mesafe kaydetti. Hatta İspanya basını Beşiktaş’ın Costa ile her konuda anlaşma sağladığını bile yazdı. Fakat gelinen son noktada Brezilyalı forvetin İspanya’da mutlu olduğunu belirterek biraz nazlandığı ortaya çıktı.
 
BAŞKAN DEVREDE ADEBAYOR:
Kartal, Diego’larda yaşanan gelişmeler üzerine yeni bir isme odaklandı. O da geçen sezon Real Madrid’de kiralık forma giyen ve bonservisi Manchester City’de olan Togolu golcü. Yeni sezonda hedef çıtasını yukarı çıkaran ve Avrupa’da başarı bekleyen Başkan Yıldırım Demirören, Adebayor için zemin yokladı. Yıllık 4 milyon Euro’ya yakın bir ücret gözden çıkarıldı. Real Madrid’in Portekizli hocası Jose Mourinho’dan da bilgi alındı. Birçok Avrupa takımının gündeminde olan Adebayor’dan cevap bekleniyor. Bonservisiyle olmasa bile kiralık formülünün teklif edileceği belirtiliyor. Transferin yakın sürede sonuçlanacağı ifade ediliyor.