Ne yaptın Arda !

İspanya La Liga’da milli futbolcu Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid, deplasmanda Getafe’ye 3-2 mağlup oldu.

Ne yaptın Arda !
07 Kasım 2011 Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi.

 

Atletico Madrid,  Getafe’ye deplasmanda 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. 29. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden ev sahibi takım, Barrada, Madera ve Castro(Pen)’nun golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.
 
Bu sonuçla haftaya son sırada giren Getafe puanını 10’a çıkartarak 14. sıraya yükselirken, sahadan eli boş ayrılan Atletico Madrid de 13 puanda kaldı.
 
Karşılaşmanın 29. dakikasında ev sahibi Getafe’de Lopo, kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı ve hakem de penaltı noktasını işaret etti. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Falcao, topu Getafe ağlarına gönderdi: 0-1.
 
Oyun disiplininden kopmayan Getafe’de 40. dakikada sahneye Barrada çıktı. Barrada kaydettiği şık golle skora 1-1 eşitlik getirdi. İlk yarıda başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.
 
İkinci yarıya da etkili giren taraf Getafe oldu. 49. dakikada Madera, kaleci Courtois’i mağlup ederek sahada 10 kişi ile mücadele eden takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak ileri çıkan Atletico Madrid, Alvaro Dominguez’in golüyle skoru 2-2 yaptı.
 
Karşılaşmanın 82. dakikasında Arda Turan’ın kendi ceza sahası içinde rakibini yere düşürmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Diego Castro, rakip fileleri havalandırdı ve Getafe’yi yeniden öne geçirdi: 3-2.
 
Kalan sürede başka gol olmazken, Getafe sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı.
 
NTVSPOR