Necati attığı gol için ne dedi?

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Spor Toto Süper Lig'de Orduspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Necati attığı gol için ne dedi?
31 Mart 2012 Cumartesi 22:56 tarihinde eklendi, 1.147 kez okundu.

 

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli futbolcu, önemli bir maçı kazandıklarını dile getirerek, ''Güzel bir akşamdı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Artık ligin bitimine çok az kaldı ve puan farkını arttırmak için her maçı kazanmak istiyoruz. Bundan sonra bir maçımız kaldı. İnşallah onu da kayıpsız geçeriz'' dedi. 
     
Karşılaşmanın ikinci yarısında tek forvet olarak oynamasının sorulması üzerine Necati, ''Tek forvet sonuçta hocamızın kararı. Ben iki sistemde de oynadım. Önemli olan hocanın verdiğini sahada uygulayabilmek. Bu olduğu zaman Galatasaray takımı üretkenliği sağlıyor. İkinci yarının başında bir pozisyonum vardı, kötü vurdum. O pozisyon gol olsaydı maç bizim için daha rahat olurdu'' derken, attığı gol ile ilgili olarak da ''Stadımızda attığım ilk gol, artık deplasman golcüsü demezler. Güzel bir gol olmuş, ama önemli olan galibiyetti'' ifadelerini kullandı. 
     
Teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin 2 yıl uzattığının belirtilerek, kendisi için herhangi bir girişimin olup, olmadığının sorulması üzerine Necati, ''Hocamızın adına çok mutluyum. İnşallah daha uzun yıllar kalır. Gerçek bir Galatasaraylı ve Türkiye'nin en büyük teknik direktörü. Benim için ise gelen bir teklif yok. Sezon bitince oturulup konuşulur'' diye konuştu. 
     
Muslera: ''Hedefim Galatasaray formasıyla başarılı olmak''- 
     
Sarı-kırmızılı takımın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Orduspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti. 
     
Bu sezon ligde 90 dakika forma giydiği 31 maçın 15'inde kalesini gole kapatan ve Galatasaray'ın en iyi kalecileri Taffarel ve Mondragon'un rekoruna ortak olan Muslera, ''Galatasaray gibi büyük bir kulübün tarihine adımı yazdırdığım için çok mutluyum. Mondragon ve Taffarel gibi çok başarılı kalecilerle anılmak benim için gurur. Bir maçım daha var. Onların üzerine çıkma şansım devam ediyor. O maçta da gol yemeyerek, umarım Galatasaray tarihine geçerim'' dedi. 
   
Galatasaray'da forma giymenin kariyeri için ilerleme olduğunu dile getiren Muslera, ''İtalya'dan buraya gelmem kariyerimde geri değil, ileri bir adımdı. Bunun için seçtim. Hayalim, bu performansımı devam ettirip, bu formayla Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Dünyanın önde gelen takımlarında oynamak herkesin hayalidir. Ama ilk etapta hedefim Galatasaray formasıyla başarılı olmak ve Avrupa'da bu başarılı performansımı sürdürmek'' dedi.