Necati, Galatasaray'a döner mi?

Eskişehirspor tecrübeli golcüsü Necati Ateş, "Cris 35 yaşında Galatasaray'a dönüyorsa ben de dönebilirim" sözüne açıklık getirdi.

Necati, Galatasaraya döner mi?
06 Kasım 2012 Salı 14:05 tarihinde eklendi.

 

HAYATTA HER ŞEY OLABİLİR
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Necati, futbolda her zaman geri dönüş şansı olduğunu belirtirek, "Eskişehirspor'la 3 yıllık anlaşmam var. 3 yılın sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Eskişehirspor'da başarılı olmak istiyorum. Fakat hayatta bazen ne olacağını bilemezsiniz. Her şey olabilir. İşimi en iyi şekilde yapıp, başarılı olmak istiyorum. Fakat neden olmasın hayatta her şey oluyor" dedi.
 
GALATASARAY'IN HALA ŞANSI VAR. CLUJ MAÇINI KAZANIRSA DİĞER MAÇLARI DA KAZANABİLİR
 
Umarım Galatasaray kazanır. Bu galibiyete çok ihtiyacı var. Ama her şeyden önce ülke puanı için galibiyet çok önemli. Alınacak her puan ülke puanını arttıracak. Bu maçları kaybettiğimiz taktirde belki de Şampiyonlar Ligi'ne tek takım gidecek ve ön öleme oynayarak. Galatasaray'ın hâlâ şansı var. Bence bu maçtan 3 puan çıkartırsa, sonraki maçlarda daha başarılı olur. Ben Galatasaray'ın gruptan çıkabileceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
 
UMUT VE BURAK'I KİMSENİN ELEŞTİRMEYE HAKKI YOK
 
Necati, Galatasaray'ın golcülerinin başarılı olduğunu ifade ederek, "Bence hem Umut hem de Burak çok iyi gidiyorlar. Elmander'in sakatlığı takımı etkileyecektir; ama bana göre Umat ve Burak çok başarılılar. İkisini de kimsenen eleştirmeye hakkı yok. İkisi de hemen hemen her maç gol atıyor. Alınan neticilerden dolayı sıkıntı olabilir; ama artık Türkiye Ligi'nde maç kazanmak gerçekten çok zor. Bence bundan sonra her takım her takımı yenebilir" dedi.
 
ÇOK BÜYÜK BİR TARAFTARIMIZ VAR
 
Tecrübeli golcü, takımı Eskişehirspor'un da şampiyonluğu arzu ettiğini; fakat hedeflere adım adım gitmek gerektiğini belirterek, "Çok büyük bir taraftarımız, çok büyük bir camiamız var. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Önemli olan devamlılıktır. Devamlılığı gösterdiğiniz sürece başarılı olursunuz. Biz de bunu yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.