Önder Özen'den videolu motivasyon

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen futbolcuları maç öncesi izlettirdiği özel video ile motive etmeye çalıştı. Beşiktaşlı futbolculara maç öncesi soyunma odasında izlettirilen görüntülerde sezon içinde oynanan maçlardaki duygusal sahneler yer aldı.

Önder Özenden videolu motivasyon
20 Nisan 2014 Pazar 21:38 tarihinde eklendi.
Biliç'in, Cenk'in ve Tolga'nın önceki maçlardaki ağlama görüntülerinin de yer aldığı klibi izleyen futbolcular oldukça duygulandılar. Slaven Biliç'e ve Önder Özen'e galibiyet sözü veren futbolcular sahada başa baş bir mücadele gösterse de 58.dakikada Motta'nın 90.dakikada da İsmail'in kırmızı kart görmesiyle 9 kişi tamamladıkları derbiden beraberlikle ayrıldılar.
 
SİVAS DEPLASMANINDA 4 CEZALI
 
Beşiktaş'ta kırmızı kart gören Motta ve İsmail ile 4. sarı kartı gören Veli ve Jermaine Jones önümüzdeki hafta oynanacak Sivasspor maçında sahada olamayacaklar.
 
40 BİN LİRA PRİMDEN OLDULAR
 
Beşiktaşlı futbolcular yönetim tarafından iki katına çıkartılan primden mahrum kaldılar. Beşiktaş yönetimi derbinin kazanılması halinde normal derbi primi olan 20 bin lirayı iki katına çıkartmıştı. Fenerbahçe ile alınan beraberlik sonrası futbolcuların eline derbilerde verilen beraberlik primi olan 10 bin lira geçecek.