"Önemli olan turu geçmekti"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u yenerek bir üst tura geçen Kayserispor’un Teknik Direktörü Robert Prosinecki, önemli olanın turu geçmek olduğunu ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Önemli olan turu geçmekti
31 Ekim 2013 Perşembe 20:41 tarihinde eklendi.


Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 4. tura çıkan takım oldu.

Maç sonrası bir değerlendirme yapan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, takım üzerindeki kötü gidişin bu galibiyetle biraz dağıldığını ifade etti. “Bugün bizim için önemli olan galip gelmekti." diyen Prosinecki, "Bunu başardık. Bugün en iyi futbolu ortaya koyamadık.

En azında bu galibiyetin moralmen bize yardımcı olacaktır. Kupa maçlarında sürprizler oluyor. Sürprizlere açık olan maçlardan birisini oynadık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Bundan sonra oynayacağımız Antalya maçında çok daha iyilerini yapacağız." şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Gökhan da, "Rakipler üst liglerdeki takımlarla oynadıklarında iyi konsantre olarak sürpriz sonuçlar alabiliyorlar. Bizde de ister istemez konsatrasyon eksikliği oluyor. Turu geçtiğimiz için mutluyuz." diye konuştu.

Alper ise "Bu maç bizim için çok iyi moral oldu. Antalya maçı için hazırlık oldu. Pazartesi’ye bakıyoruz." dedi.

KAHRAMANMARAŞ CEPHESİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, futbolcularını ortaya koydukları futbol nedeniyle tebrik etti. "Oynamaya çalıştık." diyen Aydemir, "Oyunu çirkinleştirmeden en iyisini yapmaya çalıştık. Maçın geneline baktığımızda iyi oynadığımızı ve çok iyi mücadele ettiğimiz söyleyebilirim. Ancak olmadı. İlk yarının son dakikalarında yediğimiz gol kırılma anı oldu. Kayserispor’a 4. Turda başarılar diliyorum." dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Melih de "Sahada Kayseri’ye karşı elimizden gelenin fazlasını yaptık. Benim pozisyonun gol olsaydı devreye farklı girebilirdik. Futbolda ‘Atamayana atarlar’ diye bir durum var. Biz golü yedik ve devre arasına üzgün giren taraf olduk. Bundan sonra kendi ligimizdeki hedeflerimize ulaşmak için mücadele edeceğiz." diye konuştu.


CİHAN