Orduspor'dan 'haciz' açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da yönetim, bazı basın yayın organlarında kulüple ilgili yer alan haciz iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

17 Kasım 2013 Pazar 18:36 tarihinde eklendi.

Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, 15 Kasım Cuma günü Rabotnicki Kulübü vekilinin yaptığı haciz işleminin medyayla paylaşılması sonucu, bilgilendirme ihtiyacı doğduğu belirtildi.

Açıklamada, şunları kaydedildi:

"2010-2011 sezonunda, Rabotnicki Kulübü'nden 2 yıllığına, Muarrem Muarem isimli futbolcu transfer edilmiş, sezon sonunda futbolcunun geri gönderilmesi konusunda Makedon Kulübü ile prensipte anlaşılmış ve transfer ücretinin yarısı ödenmiştir.

Geri kalan transfer ücreti olan 50 bin avro için, geri transfer protokolünün tamamlanmasından imtina eden Makedon Kulübü ile uyuşmazlık yaşanmıştır. Yerel mahkemede görülen dava sonuçlanmış, Yargıtay'a yaptığımız itirazımız ile dosya temyiz aşamasında olup henüz kesinleşmemiştir.

"LOGOMUZA VE KUPALARIMIZA EL KONULMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Makedon Kulübü'nün avukatı, 15 Kasım'da söz konusu kesinleşmemiş alacakla ilgili haciz işlemi yapmıştır. Yapılan işlemle karşı taraf 42 bin 940 TL'lik değerli evrak haczetmiş, başkaca hacizlerle ilgili derneğimizin itirazları haciz tutanağına geçirilmiştir. İlk iş gününde icra mahkemesine itirazlarımız sunulacaktır.

Bunun haricinde, yayımlandığı gibi, logomuza ve kupalarımıza el konulması söz konusu değildir. Doğru olmayan bu bilgilerin yayınlanmasının kötü niyetli olduğu açıktır. Alacaklının, alacağını tahsil için icra takibi yapması çok normalken, yapılan haczin doğru olmayan bilgiler ile basına servis edilmesini ve kulübümüzü itibarsızlaştırma gayretlerini kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz."


CİHAN