"Oynanan oyun olumlu"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, takımının taraftarıyla bütünleştiği zaman ne yapacağını sahada gösterdiğini söyledi.

Oynanan oyun olumlu
07 Ekim 2013 Pazartesi 23:39 tarihinde eklendi.

5 Ocak Stat’ında rakip Şanlıurfa ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İldiz, “Skor tam istediğimiz gibi olmasa da o coşku ve oynanan futbol oyuncularımız adına olumluydu. Önümüzdeki haftalarda bunu suncada yansıtacağımızı düşünüyorum.”dedi.

Şanlıurfaspor Antrenörü Ömer Can Göksu ise zor iki hafta geçirdiklerini; fakat güzel oyunla 6 puan toplamasını bildiklerini kaydetti. Adana’ya üç puan için geldiklerini belirten Göksu, rakibe 90 dakika hiç pozisyon vermeden netice almak istediklerini belirtti.

İlk yarıda atak oyuncularının hareketsizliği sebebiyle gol yollarında zorlandıklarına dikkat çeken Göksu, “İkinci yarıda oyun biraz daha kontrolümüz altında geçti. Çok coşkulu bir Adana Demirspor taraftarı bekliyorduk. Bunu lehimize çevirmek için geriden gelip öne geçtik. Ama çok kısa bir sonra yediğimiz ikinci gol dengemizi bozsa da oyun planımızdan bir şey kaybetmedik. Sadece çok üzgünüz. Konuşmak için erken.

Ofsayt olduğunu düşünmüyorum. Pozisyon zaten önümüzde oldu. Konuşmak istemiyorum. Yinede hakemlerimizin böyle önemli ve kritik maçlarda daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.” şeklinde konuştu.


CİHAN