Paul Anka geliyor

Anka, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak

Paul Anka geliyor
18 Ağustos 2011 Perşembe 09:06 tarihinde eklendi.

 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, ING Özel Bankacılık sponsorluğunda, “My Way”, “Diana” ve “You’re My Destiny” gibi unutulmaz şarkıların bestecisi efsane müzisyen Paul Anka’yı ağırlayacak. Anka, 14 Kasım Pazartesi akşamı, Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.
 
“Diana”, “Lonely Boy” ve “Put Your Head on My Shoulder” gibi parçalarıyla genç yaşında büyük başarı yakalayan, 1941 doğumlu Paul Anka, Frank Sinatra’yla özdeşleşen “My Way” ve Tom Jones’un bir döneme damgasını vuran parçalarından “She’s a Lady” şarkılarının yaratıcısı olarak dünya çapında ün kazandı.
 
Billboard Dergisi tarafından Elvis Presley ve The Beatles ile birlikte tüm zamanların en büyük müzik ikonları arasında gösterilen Kanadalı Paul Anka, yarım yüzyılı aşkın kariyerine “It Doesn‘t Matter Anymore”, “My Way”, “Having My Baby”, “Put Your Head On My Shoulder”, “You’re My Destiny” ve “Lonely Boy” gibi sayısız hit şarkıyı sığdırdı. Şarkıları Nina Simone, Buddy Holly, Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Michael Jackson ve Robbie Williams gibi müzik tarihinin saygın isimleri tarafından seslendirildi.
 
Albüm ve single satışları toplamda 80 milyonu aşan Paul Anka’nın İstanbul konserinin biletleri 27 Ağustos Cumartesi gününden itibaren satışa çıkacak. Bilet fiyatları 200 TL ile 50 TL arasında değişiyor.