"Peşinden koştum ama..."

Abdurrahim Albayrak Kasımpaşa maçında sahaya bir Galatasaraylı taraftarının girmesiyle ilgili olarak çok üzgün olduğunu belirterek "Peşinden koştum ama yakalayamadım. Taraftarın yeri tribündür" diye konuştu.

Peşinden koştum ama...
21 Ağustos 2012 Salı 10:03 tarihinde eklendi.

 

Karşılaşma sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, sözlerine Gaziantep'te düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak başlayıp, "Hepimizin başı sağ olsun. Allah geriye kalanlara sabır versin" dedi.
Ligin başı olması nedeniyle tam hazır olmadıklarını ifade eden Albayrak, "Zor bir maç oldu. Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum. İyi bir kadro oluşturmuşlar. İlk devre güzel oynadık. Gol pozisyonları yakaladık. Sadece bir tanesini değerlendirebildik. Duran toptan da bir gol yedik. Telafi etmesini de bildik. Muhteşem seyircimize teşekkür ediyorum. Camiamıza ve hepimize hayırlı olsun. İyi bir bayram hediyesi verdiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 
"İyi ki Umut'u almışız"
 
Sarı-kırmızılı takımdaki tüm oyuncuların çok değerli olduğunu vurulayan deneyimli yönetici, "Bütün arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Umut, bizim için Fenerbahçe maçında 2 gol attı, bir de penaltı yaptırdı. Biz onu yetenekli bir oyuncu olduğu için, hocamızın isteğiyle aldık. İyi ki de almışız, iyi ki de hocamız istemiş" ifadelerini kullandı.
 
Basında yer alan Real Madrid'li futbolcu Kaka hakkında çıkan haberleri de yorumlayan Abdurrahim Albayrak, "Bizde bütün futbolcular Kaka. Hiçbiri Kaka'dan aşağı oyuncu değil" dedi.
 
"Beşiktaş maçına taraftar götürmekten yana değiliz"
 
Gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisi hakkında da konuşan Abdurrahim Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Türkiye Futbol Federasyonu ve valilik ile bir güvenlik toplantısı yapılacak. Ona biz de gideceğiz. Doğrusu neyse onu yapacağız. Şu anda taraftar götürmek gibi bir niyetimiz yok. Erzurum'da çok önemli bir maç vardı. Haftalarca, günlerce ona değindim ve onunla ilgili mesajlar verdim. 'Yepyeni bir sayfa açalım ve milyonlarca insan evlerinde tribünlerin şovlarını izlesin' dedik ama yine de yerine getiremedik. Bundan sonra nasıl seyirci götürelim. Bize de hak verin. Bu konuyla ilgili henüz alınan bir karar yok."
 
Kasımpaşa maçı sırasında Galatasaraylı bir taraftarın sahaya girmesine çok üzüldüğünü dile getiren sarı-kırmızılı yönetici, "Peşinden koştum ama yakalayamadım. Bütün taraftarlarımız yanlarındaki insanları kontrol altına alırsa hiçbir kulüp zarar görmez. Hiçbir taraftarın sahaya girmeye hakkı yoktur. Böyle taraftar istemiyoruz. Taraftarın yeri tribündür, orada olması lazım" diye konuştu.
 
Ali Dürüst: "Zorlandık"
 
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, sezonun ilk maçlarının zor geçtiğini belirterek, Kasımpaşa karşısında zorlandıklarını söyledi.
 
Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı ilk hafta müsabakasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, "Diri bir takım olan Kasımpaşa, zaman zaman iyi futbol oynadı. İlk maç skor maçıydı. Bu maçta puan almak önemliydi ve bunu da aldık. Şampiyon bir takım olarak rakipler bizimle başka türlü mücadele ediyor. Oyuncularımız maçın 90 dakika olduğu bilinciyle kazanmasını bildi" şeklinde konuştu.
 
Maçta kural hatası olduğuna ilişkin iddiaların hatırlatılması üzerine Dürüst, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
 
Transfer çalışmaları hakkındaki soruları da yanıtlayan Ali Dürüst, İnter'de forma giyen Mauro Zarate, Real Madridli Kaka ve Beşiktaşlı Quaresma'yla ilgilenmediklerini açıkladı.
 
Öksüz: "İyi bir takım olduğumuzu gösterdik"
 
Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz ise ligin ilk maçında takımlarından memnun olduklarını belirterek, "İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu ligin en güçlü ve mükemmel takımı olan Galatasaray'a karşı iyi oynadık. Ben oynanan futbolun sonucunun bu olmadığına inanıyorum. En azından beraberliği hak etmiştik. 'Kısmet ve nasip' diyorum. Bu takım 3-4 hafta sonra çok daha iyi yerlere gelecek. Ligde çok iyi neticeler alacağız" ifadelerini kullandı.
 
Transfer çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Öksüz, biri yerli diğeri yabancı iki futbolcuyla ilgilendiklerini sözlerine ekledi.